Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Ana Herminia en primer pla mirant a càmera i una imatge circular d'Ángel Cristo a 'Supervivientes'

Ana Herminia denuncia el que estan fent amb Àngel Cristo a esquena de tothom

Ana Herminia revela la desinformació que té del parador del seu marit per la negativa de 'Supervivientes'

Ángel Cristo ha passat unes últimes setmanes força complicades. La seva estada a la platja de Cayos Malayos ha estat una experiència força caòtica.

Com ja sabem, Ángel Cristo es va saltar el perímetre de seguretat en què s'enregistra el programa, endinsant-se a la selva de l'illa. De fet, va estar desaparegut durant moltes hores i va haver de ser rescatat per l'exèrcit hondureny.

Ana Herminia manifesta que li amaguen informació d'Ángel Cristo

La seva major defensora durant tot aquest temps ha estat la seva parella, Ana Herminia. Al principi ho feia des del plató de Supervivientes, però després va deixar d'anar per motius de salut. Aleshores, va començar a defensar-ho a través de les xarxes socials.

Hores abans de l'arribada d'Ängel a Espanya, Ana Herminia ha llançat diversos comunicats sobre el parador del marit. La veneçolana estava força angoixada al no poder localitzar-lo, malgrat que demanés informació a la productora.

“No tinc notícies d'Àngel. Quan les tingui, els aviso. Un cop més", escrivia amb una emoticona amb una persona amb la boca tapada amb una cremallera.

Captura de la story d'Instagram amb el comunicat d'Ana Herminia sobre la situació d'Ángel Cristo
El comunicat d'Ana Herminia sobre el parador d'Àngel Crist | Instagram, @angelcristojr

No és la primera vegada que Ana Herminia deixa caure que no té notícies del marit. Ja ho ha fet diverses vegades al llarg del concurs, arribant a dir fins i tot que no el deixaven parlar de la disputa que va tenir amb Arantxa del Sol.

Segons ha indicat, Supervivientes ha optat per no informar els familiars d'Ángel Cristo sobre els passos que aquest ha anat fent després de la sortida del concurs, cosa que sí que s'ha fet amb anteriors expulsats.

Més tard, ha pogut conèixer la ubicació del seu xicot, gràcies als mitjans de comunicació. L'Ängel acabava d'aterrar a Espanya. Només conèixer la notícia, l'ha traslladat a les seves xarxes socials.

“Bon dia 'team' Ángel. Ángel ja és a Madrid. Qualsevol notícia els mantindré informats. Gràcies per preocupar-se'n”, publicava.

Captura de la story d'Instagram amb el comunicat d'Ana Herminia sobre la situació d'Ángel Cristo
Ana Herminia informa que Ángel Cristo ja ha aterrat a Madrid | Instagram, @angelcristojr

La cridanera arribada d'Ángel Cristo a Espanya

El ja exconcursant de Supervivientes arribava a l'aeroport de Madrid divendres passat amb un gran enrenou de mitjans de comunicació, que l'esperaven a buscar alguna declaració.

Ángel arribava a la terminal de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas acompanyat de membres de l'equip del programa. Veient aquesta quantitat de mitjans de comunicació, li van donar uns taps per a les orelles i uns cascos perquè no escoltés res del que li preguntessin.

Imatge d´Ángel Cristo arribant a l´aeroport amb una llança i uns cascos
Ángel Cristo arriba a Espanya després de la seva expulsió de 'Supervivientes' | Europapress

Tot i això, el fill de Bárbara Rey va decidir no posar-se els taps i utilitzar únicament els cascos. Per això, segurament, escoltés alguns comentaris que li van dir.

Ángel Cristo ha protagonitzat una de les imatges més curioses de totes les arribades dels concursants a l'aeroport. El xicot d'Ana Herminia ha aparegut amb un trident a les mans. Pel que sembla, és un amulet de la sort que ha tingut al llarg del seu pas pel concurs.

També cal destacar l'actitud una mica xulesca amb què ha arribat. Se l'ha vist caminar amb el cap ben alt, sense baixar-lo ni un segon. A més, tenia una mirada que semblava una mica desafiant amb els assistents.