Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno plorant a 'Supervivientes 2021'

Destapen els paranys que va fer 'Supervivientes' perquè guanyés Olga Moreno

'Supervivientes', al punt de mira pels suposats paranys que van fer a favor d'Olga Moreno

Supervivientes torna a estar contra les cordes, sobretot pels suposats paranys que hauria fet el reality per afavorir certs concursants com Olga Moreno.

Un fet que ha destapat Mayte Ametlla en directe. La que fos subdirectora del format assegura que l'organització del reality ha canviat molt.

Sobretot, de cara a afavorir certs concursants com Olga Moreno, la qual Ametlla assegura que "hi havia molt interès que guanyés".

Recordem que el pas de Moreno per Supervivientes coincidia amb l'huracà de la docusèrie de Rocío Carrasco. És a dir, que tots els ulls estaven posats tant en ella com en la família.

Captura de 'Supervivientes' amb Carlos Sobera pujant el braç d'Olga Moreno com a guanyadora i Gianmarco Onestini trist4e
Olga Moreno va guanyar la seva edició de 'Supervivientes' | Mediaset

Al seu moment, ja hi va haver molts rumors respecte al suposat tongo que hi va haver després de la victòria de la llavors dona d'Antonio David. Rumors, que Mayte Ametlla acaba de confirmar.

"Any 2021, cada dijous anava el director i els deia: 'tu no tan a prop d'aquest o tu sí'", ha dit respecte a la tensió que es vivia darrere de càmeres.

I aquí parlava també del suposat favoritisme que exercien amb Olga Moreno, amb qui van tenir moltes concessions gairebé des del principi del reality.

Es confirmen les sospites sobre Olga Moreno a 'Supervivientes'

"Els dijous, abans de la gala, hi havia una persona, que és la que va guanyar, que deia: 'ai, no em trobo bé, estic malalta'. Se la emportaven de l'illa i després guanyava la prova. I va aguantar, va aguantar, va aguantar i va guanyar", ha revelat Ametlla deixant en evidència l'organització.

Ella no va ser l'única que suposadament es tractava amb més cura que la resta, ja que també va passar amb altres personatges com Kiko Rivera.

"Jo vaig viure una cosa molt interessant. Vaig viure 2010, que el presentava Jesús Vázquez, i vaig viure 2011/2012 amb Rosa Benito, Kiko Rivera...", ha explicat la directora del format.

Captura de 'Supervivientes' amb Antonio Canales i Olga Moreno a la palapa
Olga Moreno, protagonista absoluta de la seva edició | Mediaset

Així, explicava que en el cas de Rivera, a ell van arribar a donar-li menjar d'amagat. "Jo et puc explicar que en aquesta edició Kiko tenia gota", compartia Mayte amb la resta de col·laboradors de Ni que fuéramos.

"Estava dolentíssim i a ell li donaven sandvitxos de pollastre. Però perquè l'home s'havia de prendre la pastilla, i a la resta de concursants els queia la bava", destapava.

Sens dubte, declaracions que no passaran desapercebudes i que posen al punt de mira Supervivientes, sobretot enmig de la polèmica que hi ha formada amb Ángel Cristo.