Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Mayte Ametlla amb una foto de Kiko Riivera a 'Supervivientes'

Mayte Ametlla revela per què 'Supervivientes' va donar menjar d'amagat a Kiko Rivera

Mayte Ametlla va ser directora durant un parell d'anys de 'Supervivientes' i coneix molt bé els secrets del programa

Mayte Ametlla s'ha estrenat com a col·laboradora aquesta tarda a Ni que fuéramos, encara que porta unida a Sálvame des de fa molt de temps. És més, ella va ser la reportera estrella a la recta final del programa.

Així, Mayte s'ha atrevit a parlar obertament sobre Supervivientes i els conflictes que s'estan vivint al reality, a més d'analitzar la situació d'Ángel Cristo.

"Jo vaig dirigir un parell d'anys i hi ha una ingerència per part de la direcció, crec que s'han extralimitat", considera sobre el punt que han arribat al reality.

Captura de Mayte Ametlla a 'Ni que anéssim'
Mayte Ametlla apareix a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

I és que Mayte Ametlla creu que hi ha un fort engany als espectadors comparat amb el que es vivia en altres edicions.

"Jo vaig viure una cosa molt interessant. Vaig viure 2010, que el presentava Jesús Vázquez, i vaig viure 2011/2012 amb Rosa Benito, Kiko Rivera...", ha explicat la directora del format.

Allà, Mayte Ametlla ha revelat certes trampes que es van dur a terme al reality ja aleshores. Per exemple, sembla que a Kiko Rivera li donaven menjar d'amagat.

"Jo et puc explicar que en aquella edició Kiko tenia gota, estava dolentíssim i a ell li donaven sandvitxos de pollastre. Però perquè l'home s'havia de prendre la pastilla, i a la resta de concursants els queia la bava".

Kiko Rivera cantant Isabel Pantoja al plató de 'Supervivientes'
Kiko Rivera ha passat en diverses ocasions per 'Supervivientes' | GTRES

Mayte Ametlla apunta Kiko Rivera i destapa els paranys de 'Supervivientes'

D'aquesta manera, considera que això va ser una fallida absoluta de l'organització, ja que implicava jugar amb l'estabilitat de la resta de supervivents que no podien menjar.

Tot i que mai van jugar amb l'audiència de la manera com ho fan actualment, a qualsevol preu i jugant fins i tot amb la salut mental d'un concursant.

"Vaig viure com a subdirectora les dues edicions, i a la segona, que ja presentava Jorge, ho van canviar absolutament tot. Van començar a trencar-se línies que abans estaven prohibidíssimes", adverteix Mayte amb rotunditat.

Captura de Mayte Ametlla amb Chelo García Cortés a 'Ni que anéssim'
Mayte Ametlla destapa els secrets de 'Supervivientes' | Canal Quickie

"Per exemple, poder parlar amb els concursants i passar-los els vídeos on escolten els conflictes que han tingut. Tot, amb la intenció de moure el safareig", assegura.

Just per això, Mayte lamenta que, tenint en compte el perfil d'Ángel Cristo, se li hagi permès concursar en aquestes condicions.

"Ángel Cristo és un home que té problemes de salut mental, i em sembla fatal que juguin amb una cosa tan seriosa i el facin servir per fer xou televisiu", ha sentenciat.

"Al codi ètic ve estipulat que han de passar una sèrie de proves que demostrin si estan preparats per ser-hi", destaca Ametlla.