Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Raquel Sánchez Silva i David Bustamante, tots dos amb rostre molt somrient, durant la presentació de l'edició de 'Tu cara me suena'

'Tu cara me suena' confirma què està passant entre Bustamante i Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva ha fet unes declaracions que deixen clar què té amb el cantant David Bustamante

Raquel Sánchez Silva està vivint un dels reptes professionals més peculiars de la seva carrera. I és que ha deixat de banda la seva feina com a presentadora per convertir-se en cantant. Sí, perquè està demostrant les seves habilitats vocals i la seva capacitat per imitar a Tu cara me suena, d'Antena 3.

En aquest concurs, Raquel Sánchez Silva està compartint plató amb diversos famosos del nostre país, entre els quals hi ha David Bustamante. Participant aquest amb qui ha deixat clar com es porta a través d'unes declaracions inesperades.

Raquel Sánchez Silva se sincera sobre la seva situació amb David Bustamante

Raquel Sánchez Silva ha manifestat estar encantada de participar a Tu cara me suena perquè s'està divertint moltíssim. I això és gràcies a les actuacions que ha d'afrontar i a la convivència amb la resta de concursants. Especialment, amb el citat artista càntabre, com ara ha confessat.

Muntatge de Raquel Sánchez Silva i David Bustamante a 'Tu cara me suena' amb els seus personatges
Raquel Sánchez Silva competeix amb Bustamante cada divendres | catalunyadiari.com, Atresmedia

L'extremenya és feliç de compartir plató amb ell, tenint en compte el que ha reconegut per sorpresa per a les càmeres del format. Ha dit: “El meu cantant espanyol favorit és David Bustamante”.

Encara més, ha admès que aquesta passió per l'exmarit de Paula Echevarría la comparteix amb els seus fills. Sí, perquè aquests, pel que sembla, no paren d'escoltar l'últim single d'ell, El día que te vayas.

Vaja, que no només és que Raquel admiri David, és que ara pot passar temps amb ell i això la té encantada. I és mutu, perquè ell també ha tingut paraules d'enorme afecte cap a ella i la resta de participants del programa. Ha admès que “tinc uns companys immillorables”.

“Darrere de les càmeres riem moltíssim, ens ho passem genial i esperem transmetre-ho. Volem fer gaudir tota la gent que és a casa. Realment, val la pena aquest viatge i amb aquests companys”.

Raquel Sánchez Silva fa més confessions inesperades a Tu cara me suena

Raquel Sánchez Silva, en aquesta ostentació de sinceritat, ha deixat molt clar quin ha estat i és el seu propòsit a Tu cara me suena. Ha indicat que “el meu objectiu és que la gent a casa s'ho passi tan bé, que, almenys, una estoneta de l'endemà hagi de comentar el que ha vist”.

Captura de Raquel Sánchez Silva amb Manel Fuentes al polsador de Tu Cara Me Suena
Raquel Sánchez Silva vol fer gaudir tothom amb el seu pas pel concurs d'Antena 3 | Atresmedia

De la mateixa manera, ha manifestat que no té por de pujar a l'escenari, perquè en aquests moments de la seva vida té poques pors. Els únics en realitat “són els que tenen a veure amb les persones que estimo”.