Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Jaime del Burgo demolidor amb la monarquia: el seu objectiu ja no és Letizia, el seu 'amant'

El suposat amant de Letizia canvia amb tot contra el seu nou objectiu

Jaime del Burgo, suposat amant de Letizia, es manté dret amb la seva batalla personal contra Casa Reial.

El presumpte amant de la reina Letizia té el seu objectiu clar, més que perjudicar la que va ser la seva suposada amant, Del Burgo ha dirigit els seus atacs cap al Rei Felip. Una manera molt més dura d'atacar Letizia, les seves filles i la monarquia.

El mes de novembre passat, Jaime del Burgo va fer esclatar les xarxes socials després de publicar greus declaracions de Letizia. En aquestes, l'advocat assegurava que la reina havia estat infidel a Felip VI amb ell. Del Burgo va destapar una capsa de pandora.

El tuit en què parlava de la seva presumpta relació amb Letizia va ser motiu d'innombrables debats a les xarxes socials. I és que fins ara molts segueixen les seves xarxes socials, expectants amb el que pugui publicar pròximament.

Una de les polèmiques publicacions de Jaime del Burgo sobre Letizia | Redes sociales

Al principi, Del Burgo va ser molt dur contra Letizia. Sabia que aquestes declaracions, certes o no, farien molt de mal a la figura de la Reina Letizia. Però això no va ser-ho tot.

Jaime Peñafiel es va unir a aquesta campanya i va deixar anar més d'una barbaritat sobre Letizia. El periodista va arribar a posar en dubte la maternitat de la reina. Tant així que, entre línies, va acusar Letizia de ser la culpable del suïcidi de la seva germana Erika.

I després de fer diversos atacs a Letizia, Jaume del Burgo va decidir canviar d'objectiu. Va ser per un de més gran: el Rei Felip.

Jaime del Burgo va estar un temps en silenci. Va esborrar totes les seves publicacions a les xarxes socials i va deixar de publicar. Fins que, un bon dia, va decidir continuar amb la seva estratègia per fer malbé la monarquia.

A EDATV ja hem explicat com ha estat la reaparició de Jaume del Burgo: més potent i amb una nova estratègia traçada.

Durant el mes de maig, les publicacions de Jaume del Burgo han estat enfocades a atacar el Rei Felip.

Jaime del Burgo va estar casat amb la germana de Letizia, Telma Ortiz | Redes sociales

El 23 de maig, un dia després de l'aniversari de casament dels reis, es va difondre un antic vídeo del 2016 emès per La Sexta. En aquest, Adolfo Suárez admetia no haver sotmès la monarquia a referèndum perquè les enquestes indicaven que guanyaria la República.

Però això no ha estat l'únic que ha publicat contra la monarquia. Pocs dies abans, des de les seves xarxes socials, Jaume del Burgo va intentar llançar una altra pedra amb el fill de Joan Carles I. Però li va sortir el tret per la culata, ja que la seva suposada ironia no va ser entesa pels usuaris, que el van retreure com defensava abans la monarquia.