Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Rocío Flores amb rostre neutre i una armilla grisa, Rocío Carrasco somrient en vestit rosa i un emoji amb una cremallera a la boca

El canvi físic de Rocío Flores deixarà sense paraules Rocío Carrasco: és increïble

Rocío Flores protagonitza una metamorfosi física en els darrers cinc anys, arribant a perdre més de 20 quilos

Rocío Flores ha estat famosa, pràcticament, des que va néixer, atesa la popularitat dels seus pares. Tot i això, va ser el 2019 quan va començar a guanyar protagonisme per ella mateixa.

Aquest mateix any, va anar al plató de GH Vip per defensar el seu pare, Antonio David Flores. Pocs mesos després, saltaria a la fama amb la seva participació a Supervivientes 2020.

Rocío Flores mirant de banda amb una jaqueta negra i platejada asseguda en un sofà verd
La transformació física de Rocío Flores | Europa Press

Des de llavors, Rocío Flores va començar un procés de metamorfosi física. Una transformació que evidencia una baixada de pes i alguns retocs estètics.

La filla de Rocío Carrasco, va explicar com es va preparar per a l'inici del concurs de Telecinco. “Jo vaig arribar pitjor que mai a Supervivientes. Per al concurs et recomanen que mengis bastant, perquè després necessitaràs reserves. En el meu cas, ja portava les reserves de per si”, deia de broma.

Imatge oficial de Rocío Flores, concursant de 'Supervivientes' l'any 2020
Rocío Flores va sortir de 'Supervivientes' amb 20 quilos menys | Mediaset

Com és habitual, en un concurs de la duresa de Supervivientes, se sol perdre molt de pes. També va ser el cas de Rocío Flores, que va confessar que va perdre més de 20 quilos durant el concurs.

La seva experiència a Hondures la va canviar completament. No només físicament, sinó també mentalment. Des de llavors, va començar a vestir peces més estretes, demostrant que havia guanyat seguretat en si mateixa.

El 2021, començava a fer-se un nom al món televisiu, arribant a assolir tal fama que la portaria a col·laborar en espais com El Programa d'AR i en el debat de Supervivientes.

Pla mitjà Rocío Flores amb rostre sorprès en 'El Programa de Ana Rosa'
La metamorfosi física de Rocio Flores | Telecinco

Amb la seva presència en aquests programes, a poc a poc va començar a pujar el nombre de seguidors. Arran d'aquí va decidir dedicar-se al món de les xarxes socials i es va convertir en influencer.

La van començar a contactar amb diverses clíniques estètiques per col·laborar-hi. Moment que va aprofitar per fer-se alguns retocs.

La primera va ser el 2021, una bichectomia, una correcció per ressaltar els pòmuls. Mesos després, es va retocar el nas, els llavis i es va posar bòtox al front. Uns canvis que la van modificar completament.

Post de Rocío Flores a Instagram posant en primer pla el 21 de desembre de 2022
Les operacions estètiques que s'ha fet Rocío Flores | Instagram, @rotrece

Després de realitzar-se aquestes operacions, va començar a rebre moltes crítiques que la titllaven de “polioperada”. Una situació que el va arribar a afectar, havent de justificar-se a les xarxes socials.

“Em sorprèn haver d'estar justificant-me tota l'estona de tots els tractaments que em faig. Soc molt exigent amb la meva imatge i com que cada vegada està més prima se'm marquen més les arrugues”, explicava.

Actualment, ja està allunyada de la televisió i es dedica exclusivament a la seva faceta com a influencer, cosa que li està anant realment bé. Cada vegada és més normal veure-la posar a les xarxes com si fos una model professional.

Rocío Flores amb rostre seriós amb el mar de fons
Rocío Flores ha perdut més de 20 quilos en cinc anys | Instagram, @rotrece

Ja han passat cinc anys des de la primera aparició televisiva i podem dir que el canvi físic ha estat extraordinari.

Rocío Flores sembla una altra després d'aquests cinc anys. Ha canviat la imatge, els pentinats, la forma de maquillar-se i la roba que porta.

Rocío Flores posant somrient en un photocall
Rocío Flores, fidel a la dieta i l'esport | GTRES

Aquesta transformació és deguda, fonamentalment, al canvi en el seu estil de vida. Després de la tornada de Supervivientes, es va començar a prendre més seriosament practicar esport.

A més, ha tingut especial cura en la seva alimentació, cosa que coneix ben donada la seva formació a Nutrició i Dietètica.