Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Cayetano Rivera amb rostre preocupat i Eva González amb mirada seriosa

L'inesperat canvi de salut de Cayetano Rivera deixarà sense paraules Eva González

Cayetano Rivera ha tingut un aparatós accident a la plaça de Las Ventas (Madrid), però ha sabut actuar a temps

Cayetano Rivera tenia molta il·lusió per triomfar a la plaça de Las Ventas (Madrid) durant la Fira de Sant Isidre. El problema és que ha tingut un aparatós accident i els seus companys l'han traslladat d'urgència a la infermeria. El torero es va separar d'Eva González fa uns anys, però tenen un fill en comú i segueixen en contacte permanent.

Eva González s'ha quedat sense paraules després d'aquest succés i no ha utilitzat les xarxes per llançar cap missatge sobre Cayetano. Altres cares conegudes sí que han expressat la seva preocupació pel destre a través de diferents plataformes digitals. Tot i això, Eva prefereix no cridar l'atenció i de moment no ha donat declaracions.

Captura de la impactant agafada de Cayetano Rivera a Las Ventas
L'accident de Cayetano Rivera a la plaça | GTRES

Cayetano Rivera ha trencat el seu silenci per explicar l'inesperat canvi de salut que ha experimentat les últimes hores. La seva part mèdica no era optimista, però afortunadament els sanitaris han sabut actuar a temps i el torero està fora de perill.

El comunicat mèdic deia exactament: "Té contusions i erosions superficials i una contusió cervical pendent d'estudi radiològic. Una erosió amb hematoma a escrot, regió parietal dreta i cara anterior de la cuixa esquerra. El seu pronòstic reservat no li impedeix continuar la lídia".

Cayetano Rivera: "Estic una mica cansat"

Cayetano ja va tenir un altre contratemps a la plaça de bous de Móstoles i també va haver de demanar ajuda al seu equip mèdic. En aquest cas només es va lesionar el canell i ara l'impacte ha estat molt més fort. El toro el va trepitjar i el va arrossegar, de fet li va fer una bretxa que va preocupar tots els seus admiradors.

Muntatge amb Cayetano Rivera amb una imatge de la seva agafada a Las Ventas
El torero no vol dir si tornarà a Las Ventas | catalunyadiari.com, GTRES

El fill de Paquirri ha trencat el silenci per explicar el canvi que ha experimentat. Això sí, reconeix que encara necessita descansar, però per sort no s'enfronta a cap problema greu.

"Estic una mica adolorit i cansat, intentaré descansar una miqueta. A veure com va evolucionant, però res greu almenys". S'ha negat a dir si tornarà a torejar aquesta tarda.

Imatge d'Eva González seriosa
Eva González ha guardat silenci | GTRES

Cayetano ha tranquil·litzat els seus fans perquè hi havia rumors alarmants. "M'han fet una ressonància i descartem qualsevol mena de fractura a les cervicals, de manera que és tot muscular i les ferides".

Després d'aquesta informació, Eva González ha optat per guardar silenci, encara que és possible que s'hi hagi posat en contacte privat.