Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Mayte Zaldívar seriosa amb els llavis vermells i Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol

Mayte Zaldívar pren una decisió contundent després de casar-se amb Julián Muñoz per segona vegada

Tot i que en un primer moment ho va negar, Maye Zaldívar sí que s'ha casat amb Julián Muñoz i no vol donar explicacions

Mayte Zaldívar s'ha casat amb Julián Muñoz en una notaria de Marbella i pensava que ningú s'assabentaria, però malauradament per a ella el seu secret ha vist la llum. Zaldívar ha pres una decisió per no tenir problemes: guardarà silenci i no té cap intenció de parlar sobre aquest tema. Diferents mitjans asseguren que Mayte podria tenir problemes legals si s'arriba a demostrar que el casament amb Julián és un tràmit.

“Tinc el certificat de matrimoni. Registre Civil de Màlaga del dia 30 de gener de 2024, a les 10:00 h en una notaria de Marbella: contrauen matrimoni Mayte Zaldívar i Julián Muñoz”, ha informat el periodista José Antonio León, mostrant les proves corresponents.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau
El casament secret de Mayte Zaldívar ha vist la llum | Europa Press

José Antonio va mantenir una conversa amb Mayte abans d'afirmar públicament que s'havia casat amb Julián per segona vegada. La que va ser col·laboradora de Telecinco va negar la més gran. Va reconèixer que havia estat en una notaria, però va prometre que no era per casar-se ni res per l'estil.

“Quan vas a la notaria és per explicar el que fas, és perquè el notari doni fe d'alguna cosa i ja està”, va declarar a De Viernes! Tot i això, el temps ha demostrat que no estava sent sincera i Zaldívar no ha tingut més remei que fer un pas enrere per protegir-se.

Mayte Zaldívar viu amb Julián Muñoz i amb el seu xicot

El programa Festa, després de descobrir la decisió que ha pres Mayte Zaldívar, s'ha posat fil a l'agulla. En veure que l'empresària no estava disposada a donar declaracions, han investigat i s'han adonat d'una cosa interessant. Julián està vivint a la mateixa casa que Mayte, un pis situat en un edifici on també pernocta Fernando, el xicot de Zaldívar.

Primer plànol de Julián Muñoz amb rostre seriós i assenyalant amb el dit
Julián Muñoz està molt ben acompanyat | Mediaset

La periodista Mónika Vergara ha assegurat que si Mayte i Julián s'han casat perquè li quedi una pensió de viduïtat, tenen un llarg camí al davant. “No és tan fàcil com creuen, perquè donin per bo un matrimoni hi ha d'haver convivència entre la parella d'almenys dos anys. Si s'arribés a investigar podrien enfrontar-se a les conseqüències d'haver fet un matrimoni en frau de llei”.

Recordem que tant Mayte com Julián han estat a la presó. Muñoz va aconseguir sortir al·legant que la seva salut no li permetia estar tancat, però què passarà si es demostra que el seu nou matrimoni no és real?