Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Àngel Crist plorant amb una cinta vermella al front i Ana Herminia seria mirant de banda

Ángel Cristo aconsegueix el seu objectiu amb Ana Herminia i desmunta 'Supervivientes'

Ángel Cristo ja ha tornat a Espanya després de la seva expulsió directa de 'Supervivientes' i ha començat a actuar

Ángel Cristo ja és a Espanya, després d'haver estat expulsat de Supervivientes de manera disciplinària. Tot per haver-se saltat el perímetre de seguretat de l'illa i haver posat en perill l'equip i les autoritats que el van buscar. I, només aterrar, ha anat al plató per explicar moltes coses del seu pas pel concurs.

Això sí, el que més ha cridat l'atenció és que Ángel Cristo ha aconseguit allò que s'havia proposat amb la seva noia, Ana Herminia: desmuntar el reality. Tots dos han criticat i posat en qüestionament el tracte rebut pel format, per la qual cosa havien determinat desemmascarar-lo. I ell ja ha començat a fer-ho a l'última gala.

Ángel Cristo es mostra irreconeixible a plató

Ángel Cristo ha estat expulsat de Supervivientes per infringir les normes i estar tres hores desaparegut a l'illa. Assumpte del qual ha començat parlant a la gala de Conexión Honduras, presentada per Sandra Barneda. I ho ha fet com mai no se l'havia vist: tímid, sense que la veu li sortís de la gola i aparentment penedit.

Encara més, amb aquesta mateixa postura ha demanat perdó a tothom. En concret, s'ha disculpat pels comentaris masclistes grollers que va pronunciar. I també pels insults que va dedicar a Aurah en la discussió per la qual va decidir desaparèixer.

Ángel Cristo deixa contra les cordes Supervivientes

Tanmateix, Ángel ha mostrat la cara  amb què sempre se l'ha vist al reality, l'altiva i prepotent, poc després. L'ha treta per complir el seu objectiu de posar en qüestionament públic el concurs, del funcionament del qual s'ha queixat més d'una vegada. I és que vol que els espectadors coneguin realment què passa darrere de les càmeres.

Tot ha passat quan al fill de Bárbara Rey se li ha demanat que abordi el contratemps que va viure amb Arantxa del Sol. En un primer moment, no ha volgut entrar al drap. Però després ha parlat clar quan Sandra li ha dit que ho expliqués en aquest plató i no ho fes en un altre per guanyar diners.

Captura d'Àngel Crist JR al plató de Supervivientes
Ángel Cristo ha decidit parlar de manera contundent d'això que va passar amb Arantxa | Mediaset

Després d'aquest atac, Cristo ha estat molt contundent: “Ella no em va donar una clatellada, em va fer tres cops de puny. Ho van veure Kiko, Javi, Marieta, Miri, el llanxer i l'inspector. La intensitat és igual perquè la violència és violència”.

“El llanxer i l'inspector van informar l'equip. I, des de dins del programa, se'm va recomanar que, per no revifar els meus problemes de violència de gènere, era millor callar”. En aquest punt, Barneda l'ha interromput per acusar-lo d'estar mentint amb una cosa molt greu.

Tot i que ell ha continuat insistint: “A mi em van recomanar no donar importància a aquest assumpte i deixar-lo passar. Si no voleu que ho expliqui, no em pregunteu i haver-ho enfocat des d'una altra direcció”.

La presentadora li ha respost: “És que nosaltres no tenim res per amagar, no té sentit allò que dius. Et van preguntar diverses vegades si volies denunciar, si t'havies sentit agredit i vas dir que no. Fins i tot, vas exposar que volies deixar-ho com estava i que esperaves que Arantxa et demanés perdó”.

Ell ha seguit ferm i ha tornat amb el tretze són tretze: “Ho sento molt, però jo en cap moment vaig dir que no. Se'm va dir que era millor deixar passar aquest tema, que jo venia d'una denúncia de violència de gènere. Aquesta és la veritat”.

“Si ho hagués fet jo, de mi cap a ella, se m'hauria expulsat de seguida, aquí està la veritat. Jo l'únic que vaig donar a Arantxa va ser marge perquè es disculpés i no ho va fer. Ho sento, però el programa ho va saber”.

Ángel Cristo aconsegueix reunir-se amb Ana Herminia

Ángel Cristo ha estat contundent en la seva postura i amb aquesta ha intentat deixar en evidència Supervivientes, encara que Barneda l'ha acusat d'estar mentint. D'aquesta manera, ha complert el seu objectiu de desemmascarar l'organització, a qui la seva noia, Ana Herminia, també ha atacat aquests dies. Ha esclatat contra aquesta perquè ell ha estat un temps sense defensor a plató i perquè no l'havien informat del seu xicot després de ser expulsat.

L'exconcursant, a més, ha topat amb el fet que no ha pogut retrobar-se amb la seva parella a plató, com fan tots els participants. Ha hagut d'esperar a abandonar-lo per veure's fora de la cadena. Sí, perquè la seva noia l'esperava allà per donar-li tot l'afecte que necessita.

Ángel Cristo parlant amb una cinta vermella al front, una samarreta militar i un pal a la mà al costat d'Ana Herminia somrient amb una cinta vermella al cap i una jaqueta negra
Ángel Cristo ha hagut d'esperar la gala per veure Ana | Europa Press

Ángel ha vist que Ana s'ha personat al lloc, vestida amb una cinta vermella com aquella que ell llueix al cap. Ha estat un gest de suport incondicional, així com una mostra que tots dos estan disposats a guerrejar contra el concurs. Sembla que és el principi d'una batalla aferrissada entre les dues parts.