Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la cuina de 'MasterChef', el logotip del programa i el de Telecinco

Descobreixen l'estratègia de Telecinco amb 'MasterChef' a la recta final del concurs

Telecinco ha posat en marxa un pla relacionat amb 'MasterChef' per poder millorar les seves audiències

Fa molt de temps que Telecinco afronta una crisi d'audiència important, que últimament està superant puntualment amb l'èxit indiscutible de Supervivientes. Per aquesta raó, vol fer tot el possible per recuperar la primera posició i ja ha posat en marxa una estratègia. Estratègia que té molt a veure amb MasterChef.

El que Telecinco ha decidit fer, ara que MasterChef és a la recta final,  és confiar en la productora d'aquest talent culinari, Shine Iberia. Així, de la seva mà, prepara un nou programa de cuina per a la temporada que ve.

Telecinco ja té un pla amb MasterChef

Fa cinc anys que Telecinco no és la cadena líder de la televisió al nostre país, ara només el reality de supervivència li dona alguna alegria. I creu que ha arribat el moment de prendre mesures dràstiques. Per això ha decidit llançar a l'estiu Supervivientes All Stars.

A més, veient que MasterChef, que entra a la seva recta final, és un concurs de cuina que aconsegueix molt d'èxit, ha optat per apostar-hi. En concret, ha decidit que la seva productora, que ara prepara la versió celebrity, l'ajudi a sortir de la crisi que pateix. Per aquest motiu, ha arribat un acord amb aquesta, Shine Iberia.

Així, Telecinco i aquesta companyia estan treballant junts per llançar un programa singular de cara a la temporada que ve. El que faran és versionar l'espai Next Level Chef, que segons Mediaset és “el concurs de cuina més espectacular de la televisió. Un format que revolucionarà la graella i que té com a objectiu trobar el pròxim gran nom del món de la cuina”.

Es tracta d'un format que ha triomfat molt als Estats Units i té una figura molt coneguda a escala internacional. Ens estem referint al cuiner Gordon Ramsay, del qual també s'ha versionat el programa que a Espanya s'anomena Pesadilla en la cocina. Així mateix, s'ha sabut que tant França com el Regne Unit ja estan també treballant en la seva adaptació.

Fotografia de Gordon Ramsay al plató de Next Level Xef amb Nyesha Arrington i Richard Blais
Telecinco versionarà el programa de Gordon Ramsay | FOX

Telecinco revela les primeres dades de Next Level Chef

Telecinco ha volgut que els seus espectadors vagin descobrint aquest nou espai de la mateixa productora de MasterChef. Per tant, ha revelat que s'hi enfrontaran en una espectacular competició diferents tipus d'apassionats de la gastronomia: xefs professionals, amateurs i influencers.

Els 15 concursants s'enfrontaran a proves sorprenents i increïbles que es desenvoluparan en un plató que deixarà amb la boca oberta. Sí, perquè aquest es compondrà de tres plantes i en cadascuna de les quals hi haurà cuines molt diferents. En efecte, n'hi haurà unes de bàsiques amb els elements imprescindibles, d'altres de classe estàndard i unes últimes d'alta generació.

Per si no n'hi hagués prou, els participants no ho tindran gens fàcil per dur a terme els seus plats a cada gala. I és que els ingredients els hauran d'agafar d'una estructura que puja i baixa, cosa que els dificultarà trobar els millors o els que necessiten en cada moment.

Captura dels concursants de Next Level Xef dels Estats Units
El nou concurs de Telecinco es desenvoluparà en un plató de tres nivells | FOX

De la mateixa manera, la cadena de Mediaset ha revelat que hi haurà un presentador i tres mentors. Aquests darrers, cuiners professionals de gran prestigi, seran els encarregats d'escollir els participants. Tot i que, això sí, de moment es desconeix la identitat d'aquestes quatre peces clau del format que espera triomfar, i tampoc se sap la data de l'estrena.

Amb aquesta proposta, Telecinco torna a apostar per la cuina per intentar sortir del pou on es troba. Sí, torna perquè, al llarg de la seva història, ja ha emès concursos relacionats amb aquesta temàtica. Per exemple, Mi madre cocina mejor que la tuyaEsta cocina es un infierno.