Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miguel Ángel Herrera somrient ajuntant el cap amb Soraya Arnelas somrient dins d'un cotxe

Soraya Arnelas ha pres una decisió amb Miguel Ángel Herrera després de perdre el nadó

Soraya Arnelas i Miguel Ángel Herrera arriben a una conclusió sobre tornar a intentar tenir el tercer fill

Soraya Arnelas està travessant un dels moments més complicats de la seva vida després de patir un avortament d'aquell que havia de ser el seu tercer fill.

Tant ella com el seu marit, Miguel Ángel Herrera, han expressat l'immens dolor que estan patint després de conèixer la notícia i han agraït els missatges d'ànim a les xarxes socials.

Soraya Arnelas i Miguel Ángel prenen una decisió sobre tornar a intentar tenir fills

La cantant va concedir una entrevista a D Corazón en què va parlar de com es troba després de l'avortament del seu fill i sobre els seus plans de futur.

Soraya està passant per moments realment complicats. Malgrat tots, després de diversos dies angoixants, ha assegurat que no es rendirà i continuarà buscant-lo.

"Hi ha sots en el camí, però això no ha d'aturar els nostres propòsits i bé, ho tornaré a intentar", reconeixia l'artista.

Miguel Ángel i Soraya han valorat la situació aquests últims dies. La cantant ja té 41 anys, per això és conscient que biològicament cada vegada és més difícil quedar-se embarassada.

Soraya Arnelas amb un mocador morat al coll i Miguel Ángel Herrera, el seu marit, somrient
Soraya Arnelas i Miguel Ángel, disposats a continuar intentant tenir el tercer fill | GTRES

Tot i això, la parella ha arribat a la determinació de continuar intentant tenir un altre fill, per així arribar a ser una família nombrosa.

"Continuem tenint il·lusions i projectes de família, que amb la calma i el temps trobaran el seu moment, si Déu vol", explicava.

L'estat mental en què es troba Soraya Arnelas

La salut de la cantant ha preocupat molt les últimes setmanes. Ella mateixa va compartir un comunicat molt emotiu per explicar als seus seguidors tot allò que havia passat i quin era el seu estat.

"Teníem moltes ganes de poder ser família nombrosa, però de vegades els plans no estan a les mans d'u. Hem deixat que passés un temps per poder escriure aquestes línies des de la calma, des de la raó i des de l'amor, sense ràbia pel mig", escrivia al comunicat.

Soraya Arnelas amb el cap recolzat a la mà
Soraya Arnelas continuarà intentant quedar-se embarassada | GTRES

Soraya ha valorat el suport incansable del seu marit Miguel Herrán en tot moment. Tots dos han estat molt units per superar junts aquesta situació angoixant.

"Hem fet una gran feina junts aquests dies per afrontar aquests moments. Unió i molt d'amor, és l'única manera", explicava al text.

Soraya es protegeix en la música per mitigar el dolor del seu avortament

Amb el pas de les setmanes, Soraya ha aconseguit refugiar-se en la seva música per pal·liar l'immens dolor psicològic que pateix.

Recentment, ha tret a la llum Earthquake, la seva nova cançó. Un tema que la cantant defineix com "un viatge", en què han estat uns mesos durs de feina emocional.

Captura de Soraya Arnelas parlant per a Europa Press
Soraya Arnelas es refugia en la música per calmar el dolor del seu avortament | Europa Press

A més de la nova cançó, Soraya ha revelat que una de les coses que més l'ha ajudat a superar aquest complex revés és la dansa.

"Quan hi ha un terratrèmol t'aferres a allò que tens, valores allò que tens i reconstrueixes. No ho podria haver aconseguit sense el ball".