Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels col·laboradors de 'Ni que anéssim', el logotip del programa, el de Ten i un gràfic de barres amb interrogants

Les últimes dades d'audiència de 'Ni que fuéramos' vaticinen el seu futur a Ten TV

'Ni que fuéramos' ha anunciat amb gran expectació que arriba al canal Ten TV el pròxim dia 3 de juny

Ni que fuéramos, el programa successor i continuador al mateix temps de Sálvame, es va estrenar el passat 15 de maig amb gran expectació. I és que suposava que l'antic equip d'aquell format tornés a fer gaudir els espectadors, després de la cancel·lació per part de Telecinco.

Ara, dies després de començar a emetre's en línia, Ni que fuéramos ha fet un gran pas. A partir del pròxim 3 juny torna a la televisió convencional, ja que s'integrarà a la graella de Ten TV. I, ateses les últimes xifres d'audiència que aquell està aconseguint, ja se'n pot vaticinar el futur: serà un èxit.

Ni que fuéramos: els seus espectaculars resultats deixen clar el seu futur a Ten TV

Ni que fuéramos s'ha presentat com un espai innovador, per emetre's en línia, en directe i a través de múltiples plataformes. El dia 3 de juny torna a la televisió tradicional, cosa que ha provocat les llàgrimes de María Patiño i dels seus col·laboradors. És clar, perquè han vist que el seu esforç ha valgut la pena i se'ls dona novament la gran oportunitat d'estar a la pantalla petita.

Això sí, encara que marxi a Ten TV, incorporant-se Kiko Hernández a l'equip, continuarà transmetent-se en streaming com fins ara. Un sistema que li ha guanyat espectaculars audiències. Per això tot fa preveure que la seva arribada al canal esmentat estarà envoltat igualment de resultats boníssims.

Captura dels col·laboradors de 'Ni que fuéramos' emocionats
Els col·laboradors de 'Ni que fuéramos' estan feliços de tornar a la tele convencional | Canal Quickie

Només cal veure que Ni que fuéramos ha estat cada dia entre els directes en línia més vistos al nostre país. Encara més, dijous, quan va anunciar la tornada a la tele, es va convertir en l'streaming més seguit, per davant fins i tot de youtubers com Ibai Llanos, Rubius o The Wild Project. En concret, va aconseguir la barbaritat de 35.300 seguidors i el seu minut d'or en va arribar als 44.300, aconseguint un nou rècord.

Sense oblidar que entre les seves fites hi ha el fet d'haver tingut una mitjana diària de 40.000 espectadors. I també haver aconseguit 1.100.000 d'impactes.

Tweet de 'Ni que anéssim' amb les dades d'audiència del canal el 23 de maig de 2024
'Ni que fuéramos' té audiències que no s'havia esperat | Twitter, @nqfsalvame

Vist aquest èxit, s'entén que Ten TV hagi decidit fer el pas d'incorporar el programa a la seva graella. I la veritat és que ja ha obtingut el primer triomf.

Sí, perquè el dia que es va anunciar aquest acord, el canal es va disparar fins al 3,99 % de quota. Més d'un punt i mig que la setmana anterior. Al voltant de les 18:00 va ser quan es va produir aquest pic, perquè hi va haver seguidors de Ni que fuéramos que van intentar comprovar si el tenien sintonitzat als televisors.

Ni que fuéramos, un gran impuls per a Ten TV en un bon moment

Ni que fuéramos podria ser, comprovant els resultats fins ara, el programa estrella de Ten TV. Sí, això li permetrà augmentar considerablement les audiències i fins i tot competir amb molts més canals.

Plànol curt de María Patiño al plató de 'Ni que fóssim Sálvame' el dia de la seva estrena
María Patiño i els seus companys de 'Ni que fuéramos' tenen el repte de millorar les audiències de Ten TV | Canal Quickie

Amb aquesta estratègia, el mitjà ha volgut impulsar el bon moment que està vivint, ja que ha aconseguit ser líder davant d'alguns competidors. Ho ha aconseguit emetent en horari de tarda el programa Caso Cerrado, on Ana María Polo resol a tall de judici les situacions més pintoresques.

Ara l'espai conduït per Patiño ocuparà el lloc del format esmentat, emetent-se de 16:00 a 19:00. I s'espera que superi amb escreix els bons resultats.

Tweet de TEN TV amb les audiències del seu anunci de 'Ni que anéssim' el 24 de maig de 2024
Ten TV sap que ha guanyat molt amb el nou programa | Twitter, @TENtv

La veritat és que caldrà esperar uns quants dies per veure com els va. Ara bé, l'expectació és màxima i s'especula que es produirà un boom, que afectarà, i no precisament de manera positiva, cadenes generalistes. Ens estem referint, en concret, a Telecinco i a Antena 3.