Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Cayetano Rivera amb els llavis estrets i ell torejant en una plaça de bous

Cayetano Rivera, sol i sense María Cerqueira: pren una decisió important

El fill de Paquirri va prendre una decisió 24 hores després del seu accident

CayetanoRivera va tornar a torejar divendres passat a la plaça de toros de Las Ventas de Madrid. Una tarda força nefasta per a ell, ja que va patir una agafada que el va obligar a abandonar la plaça.

Es va poder veure com el toro va arrossegar i va trepitjar Cayetano durant diversos segons. Finalment, va poder fugir de les envestides i va aconseguir marxar cap a les tanques protectores amb gestos aparents de dolor.

Immediatament, va ser traslladat a l'hospital per examinar les possibles lesions que li havien provocat. Més tard, es va confirmar que patia una contusió cervical, erosions superficials i una ferida visible al cuir cabellut.

Captura de la impactant agafada de Cayetano Rivera a Las Ventas
L'agafada a Cayetano Rivera a la plaça de Las Ventas | GTRES

Un diagnòstic d'allò més positiu, doncs, atesa la duresa de les envestides, es temia greument per la salut del torero. Tot i això, a la sortida de l'hospital, ell mateix va aclarir el seu estat de salut.

"M'han fet una ressonància i descartem qualsevol mena de fractura a les cervicals, de manera que és tot muscular i les ferides. Estic una mica adolorit i cansat, intentaré descansar una miqueta", anunciava.

Tot i això, hi havia certs dubtes de si podria estar recuperat per a la cita de diumenge que ve. "Veurem com va evolucionant, però res greu almenys", confessava.

Cayetano Rivera no falla, va tornar a torejar dos dies després d'una agafada

Només havien passat 48 hores des que va patir les fortes envestides del toro. Tot i que les lesions eren menys greus del que s'esperava, la seva presència estava pràcticament descartada per al cartell de Las Ventas de diumenge passat.

Cayetano havia de prendre una complicada decisió, ja que aventurar-se a torejar en un mal estat de salut podria portar-lo a patir una altra agafada que li podrien ocasionar seqüeles encara pitjors.

El torero va consultar amb els metges, amb la seva família i fins i tot amb la seva xicota, María Cerqueira, que li aconsellaven que guardés repòs i no s'exposés a unes conseqüències encara pitjors.

Malgrat tot, el torero, fidel a la seva cita, va fer afany de la seva casta per no fallar els assistents que ocupaven les butaques de la plaça madrilenya.

A qui no vam poder veure recolzant-lo en aquesta nefasta tarda va ser a María Cerqueira. Com sabem, la parella porta una relació a distància, ja que és presentadora d'un programa de Portugal. Per això, suposem que la seva ocupació laboral li va impedir acompanyar Cayetano en aquesta ocasió.

No se'l veia mostrar gestos aparents de dolor o malestar en la seva entrada a la plaça. Cosa que feia presagiar que estava recuperat dels dolors que patia.

Cayetano Rivera torejant amb un vestit blau i negre
Cayetano Rivera va tornar a torejar després de patir una agafada dos dies abans | Europa Press

Durant la feina no se'l va veure com ens té acostumats. Tot i que no mostrava gestos de dolor, sí que es notava una mica de limitació en els seus moviments durant tota la tarda.

Finalment, els seus esforços no van ser suficients, ja que va acabar anant a casa de buit, sense aconseguir tallar cap orella.

A l'arribada a l'hotel al costat de la seva quadrilla se'l va veure amb un rostre força seriós. No va voler atendre les preguntes de la premsa i no va donar detalls del seu estat de salut després de l'agafada de divendres passat.

Cayetano simplement va saludar els assistents a la porta de l'hotel i va fer un gest una mica contrariat davant la pregunta de com havia anat la tarda.