Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Joaquín Prat a Vamos a ver amb una fotografia d'Ángel Cristo JR després de la seva expulsió de Supervivientes

Joaquín Prat defineix el futur d'Ángel Cristo a Telecinco amb una simple frase

Joaquín Prat ha deixat molt clara la seva postura respecte a Ángel Cristo després de veure'n la tornada al nostre país

Joaquín Prat aborda cada dia a Vamos a ver l'última hora de Supervivientes. I això l'ha portat a fer un resum del retorn d'Ángel Cristo a Espanya, després de ser expulsat directament per saltar-se les normes.

Joaquín Prat s'ha atrevit fins i tot a donar el seu punt de vista sobre què hauria passat amb Ángel Cristo en cas que no hagués estat fet fora. Vaja, que ha explicat amb claredat i poques paraules quin hauria estat el seu futur.

Joaquín Prat resumeix el retorn inesperat d'Ángel Cristo

Joaquín Prat s'ha mostrat com a ferm defensor d'Ángel Cristo, pràcticament des que va començar l'edició de Supervivientes. I això que el participant ha tingut una actitud força reprotxable en algunes ocasions. Sense oblidar que ha dedicat insults greus a companyes i que ha pronunciat unes paraules masclistes fora de lloc.

El defensat del presentador ha tornat al plató del concurs després de saltar-se el perímetre de seguretat de l'illa. I el primer que ha fet ha estat demanar disculpes per haver posat en perill l'equip que va haver de sortir a buscar-lo. Després d'això s'ha justificat exposant que “mai no vaig pensar en les conseqüències”.

Captura d'Àngel Crist JR al plató de Supervivientes
Ángel Cristo no ha deixat ningú indiferent amb la seva primera entrevista | Mediaset

De la mateixa manera, el ja exconcursant ha demanat disculpes pels insults a Aurah i ha volgut deixar clar que no és masclista en absolut. Després, però, no ha dubtat a esclatar contra el programa acusant-lo d'haver-lo obligat a amagar el seu conflicte amb Arantxa del Sol. Una acusació que ha portat Sandra Barneda a acusar-lo d'estar mentint.

Joaquín Prat parla del futur que hagués tingut Ángel Cristo

Joaquín Prat ha tractat aquesta entrevista a Vamos a ver i després ha volgut exposar la seva postura respecte a Ángel. Així, ha manifestat: "Si no ens fem trampes al solitari i demanem als participants d'un reality que ho donin tot, per a mi ell és el concursant d'aquesta edició de Supervivientes".

Fins i tot el presentador ha admès amb rotunditat quin hauria estat el futur de Cristo en cas de no haver estat expulsat. Ha exposat: “L'únic que ha d'estar lamentant ell ara, que té molta més informació, és aquest arravatament que el porta a ser fet fora. Sí, perquè ell anava directe a la final”.

Les paraules de Joaquín Prat no han passat desapercebudes per a l'audiència, que les ha abordat a les xarxes. Per exemple, hi ha espectadors que estan d'acord amb ell i li han donat suport exposant: “Joaquín, per a mi també és com dius”, “Sens dubte. Jo deixaré de veure el reality ara que no hi és” i “Amén”.

Això sí, igualment hi ha internautes que estan en contra d'Ángel, del seu pas pel reality i d'allò que ha comentat Prat. Hi ha tuits com aquests: “Haurà volgut dir que serà la seva edició per a malament, no?”, “Quins valors els de Joaquín” i “Prat defensant un masclista. Ja no m'estranya venint d'ell”.