Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Pablo Motos seriós, Laura Llopis de perfil amb ulleres de sol i un emoji de sorpresa

No s'amaga: Pablo Motos destapa com es troba el seu matrimoni amb Laura Llopis

Pablo Motos no ha dubtat a confessar a 'El Hormiguero' dades molt privades de la relació amb la seva parella

Pablo Motos fa gairebé 30 anys que està de relació amb la seva dona i companya de feina, Laura Llopis. Han aconseguit donar forma a una parella sòlida i d'aquesta no ha dubtat a parlar a El Hormiguero.

En concret, el que Pablo Motos ha fet ha estat revelar dades de les línies vermelles que tenen a la seva història d'amor. I també què pensen sobre la infidelitat.

Pablo Motos admet quina postura manté amb Laura Llopis sobre les infidelitats

Pablo Motos, que sempre genera polèmiques i debats amb les seves declaracions a El Hormiguero, s'ha tornat a posar al focus mediàtic. El motiu és que no ha tingut objeccions a fer diverses confessions relacionades amb la seva relació amb Laura Llopis. Exactament, ha revelat què pensa sobre les deslleialtats i quins límits s'han pogut posar al voltant d'aquestes.

Pablo Motos i Laura Llopis al casament de Sergio Ramos i Pilar Rubio el 2019
Pablo Motos ha posat sobre la taula la intimitat del seu matrimoni | GTRES

Tot això ho ha explicat als seus convidats, els actors Javier Rey i Almudena del Amor, que hi han acudit per presentar La mujer dormida. Pel·lícula que té com eix central l'engany al si de la parella.

Un joc amb ells dos i les formigues ha propiciat que Pablo Motos hagi revelat allò que ell no considera infidelitat. Ha explicat que no ho és estar tenint relacions amb la teva parella i pensar en una altra persona, un exemple que deixa clar que fa referència al seu matrimoni. Per al presentador, “el primer any pot molestar, però si tu portes 20 anys de relació, és millor pensar en una altra persona i continuar intimant”.

Aquesta declaració de Motos ha sorprès i molt i ha fet mirar cap a Llopis. Una dona a qui no sabem què li haurà semblat aquesta.

Captura d''El Hormiguero' amb Pablo Motos ajupit amb una camisa blanca, Almudena Amor amb tirants negres i Javier Rey amb vestit negre el 27 de maig de 2024
Pablo Motos ha tractat un tema espinós amb els seus convidats | Atresmedia

El que sí que hem vist és que Rey i Almudena han tingut visions diferents sobre això. Mentre ella compartia idea amb Pablo, l'actor s'ha mostrat totalment contrari a aquesta postura. I ho ha manifestat dient: “Cal estar a això que cal estar”.

“És infidelitat. És clar, perquè si no, ho podries explicar a la teva parella amb tota naturalitat”.

Pablo Motos revela més intimitats que esquitxen Laura Llopis

Pablo Motos no s'hi ha quedat i ha continuat donant detalls del seu matrimoni amb Laura i de quines coses permeten dins d'aquest. Per exemple, ha exposat amb claredat que tampoc no considera que ser infidel sigui tenir sexe amb u mateix utilitzant una imatge d'una ex. Ha dit: “No em sembla greu que algú ho fes”.

“Si investiguem qualsevol, tothom es mereix llavors cinc anys de presó. Els nostres caps són molt políticament correctes, però amaguem moltes coses”.

Pablo Motos presentant El Hormiguero
Pablo Motos ha pronunciat unes declaracions que resulten sorprenents | Atresmedia

De la mateixa manera, el presentador ha explicat que tenir relacions amb una altra persona no és deslleialtat “si no hi ha sentiments, si només és una cosa física. Una altra cosa és que t'enamoris d'ella, perquè llavors sí que és una deslleialtat. I tampoc no ho és si és lluny del teu noi o noia”.

Això sí, ha exposat que per a ell sí que és una infidelitat no dir a la parella que s'ha quedat amb un ex. Encara que només sigui per parlar o prendre alguna cosa, considera que és un engany.

Aquestes són les opinions de Pablo i possiblement les que comparteix amb Llopis. I precisament després ha parlat directament d'ella, per deixar clar que en el seu matrimoni no hi ha la gelosia i hi ha molta llibertat. Sí, perquè ha explicat una anècdota que resumeix la seva relació: “La meva dona és la coordinadora de guió i un cop havíem pactat al programa un petó amb una noia”.

“La meva dona em deia: «Fes-ho bé. No ho facis amb vergonya. Fes-ho al màxim»”.