Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Àngel Llàcer somrient amb unes ulleres grises, ell amb un nadó i el logotip d'Antena 3

Àngel Llàcer, amb un nadó als braços, anuncia una notícia que sorprendrà Antena 3

El jurat de 'Tu cara me suena' ja ha sortit de l'hospital i vol tornar al món de l'entreteniment

Àngel Llàcer s'ha absentat durant diverses setmanes de Tu cara me suena. Cosa que ha preocupat l'audiència del programa.

Pel que sembla, Àngel s'hauria infectat pel bacteri Shigella en el seu darrer viatge al Vietnam. Un contagi que ha afectat greument la seva salut i que ha preocupat seriosament tant ell com els seus familiars.

Durant les darreres setmanes, Àngel ha hagut de ser ingressat diverses vegades. De fet, tan greu era el seu estat que fins i tot ha arribat a passar per l'UCI.

L'única informació que es tenia d'ell era la que transmetien Carlos Latre i Lolita. Ells han estat els encarregats de donar el seu informe de salut per tranquil·litzar el públic.

Àngel Llàcer comunica les seves intencions després de recuperar-se de la seva greu infecció

Àngel ha reaparegut a les xarxes socials per tranquil·litzar els seus seguidors sobre el seu estat de salut. Ha volgut comunicar els seus plans després d'aquest procés angoixant.

El més curiós de tot és com ho ha fet, ja que ha estat a través d'una publicació en què apareix amb un nadó nounat als braços.

"Fa una setmana jo sortia de l'hospital i alhora també naixia aquest nadó, fill d'un estimat amic meu. Ha estat un regal de la vida conèixer-lo, després de l'ensurt que la vida mateixa em va donar unes setmanes enrere", escrivia al post.

Àngel Llàcer acaba de passar un dels pitjors moments de la seva vida, en què va arribar a témer seriosament per la seva vida. Ara, una vegada superada aquesta situació perillosa, està totalment enfocat a tornar a la feina, que és el que realment l'apassiona.

"M'esforçaré perquè aquesta recuperació sigui curta i tornem a veure'ns aviat als teatres o a la televisió… fent el que millor sé fer, que és entretenir", explicava a la publicació.

El bacteri pel qual Àngel Llàcer ha temut per la seva vida

Àngel Llàcer ha volgut explicar als seus seguidors l'ardu procés pel qual ha passat.

"Després de tornar d'un viatge pel sud-est asiàtic, em van trobar un bacteri i em van ingressar durant deu dies a un hospital de Madrid. Després de rebre l'alta vaig tornar a Barcelona per Sant Jordi, creient-me recuperat, però vaig tornar a trobar-me malament i em van ingressar a la Clínica Dexeus de Barcelona… i aquí és quan vaig tenir l'ensurt real”.

Àngel Llàcer al programa Punts de Vista de La 2
El bacteri Shigella, un microbi que ha fet témer Àngel Llàcer per la seva vida | RTVE Catalunya

Després, va voler aprofundir una mica més sobre el període en què va estar ingressat a l'hospital. Temps pel qual es va preocupar seriosament per la seva vida.

"Vaig patir una  fasciïtis necrotitzant, que va derivar en quatre operacions a la cama i catorze dies d'UCI. Van ser moments molt difícils, en què es va témer per la meva vida; fins i tot vaig arribar a acomiadar-me de la meva família i dels meus éssers estimats", descrivia Àngel.

Finalment, va voler tranquil·litzar els seus seguidors en explicar que havia aconseguit vèncer el bacteri. "Ara ja puc dir que el revés està superat, que ja soc a casa i que venen mesos de rehabilitació".

Els agraïments d'Àngel Llàcer pel suport que ha rebut

Àngel Llàcer va voler agrair a totes les persones que l'han ajudat durant aquest temps. Va començar fent una menció especial als metges que l'han atès durant tot el procés.

"Em van salvar la vida. No trobo les paraules per agrair-los tot el que els dec. No vull deixar d'agrair l'afecte i la cura de tot l'excel·lent personal de l'UCI que em va atendre tots aquests dies. No us podré oblidar mai", explicava a les xarxes socials.

Primer pla d'Àngel Llàcer al plató de Tu Cara Me Suena
Àngel Llàcer explica el greu moment de salut que ha travessat | Atresmedia

"Ha estat un moment molt complicat, segurament el pitjor de la meva vida, tant físicament com emocionalment; però com sempre cal quedar-se amb la part positiva de tot… i jo em quedo amb tot l'amor i l'afecte que he rebut aquestes setmanes", afegia després.

Per acabar, va voler donar gràcies al suport que ha rebut per part de la família, amics, companys teatrals i televisius, i als seus seguidors.