Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Asraf Beno somrient en vestit de ratlles i corbata rosa, Roxana Luque seria amb dessuadora negra i un emoji de sorpresa

La reacció impagable d'Asraf Beno en descobrir qui és la mare biològica d'Isa Pi

Asraf Beno prefereix guardar silenci en preguntar-li sobre l'arribada de la mare biològica d'Isa Pantoja a Espanya

La mare biològica d'Isa Pantoja, Roxana Luque, ha reaparegut després d'un llarg període sense tenir-ne cap notícia.

La seva última aparició va ser al mes de març. Va anunciar en un programa de televisió que tenia intenció de viatjar a Espanya per conèixer finalment la seva filla després de tants anys. Fa uns dies que va aterrar a Madrid amb la intenció ferma de veure's les cares amb ella.

Aquesta notícia ha revolucionat completament la vida d'Isa Pantoja. Mai no havia tingut l'oportunitat de conèixer la seva mare biològica, però tampoc no ha manifestat en cap ocasió la seva intenció de fer-ho.

De fet, encara no s'hi ha pronunciat ni es tenen notícies que s'hagi produït l'aclamat encontre.

A més, tot això arriba en un moment en què Chabelita no té la relació més estreta amb Isabel Pantoja. Encara més, es podria dir que estan més distanciades que mai.

El silenci cridaner d'Asraf Beno en preguntar-li sobre la mare biològica d'Isa Pantoja

Chabelita fa uns quants dies que no apareix davant dels mitjans, per la qual cosa no se li ha pogut preguntar sobre aquesta situació.

El que sí que ha estat vist ha estat el seu marit, AsrafBeno. Ha estat enxampat per les càmeres mentre portava el seu fill Alberto a l'escola.

Asraf Beno amb rostre neutre i samarreta negra al carrer
Asraf Beno no es pronuncia sobre les intencions d'Isa Pantoja | Europa Press

De tota manera, al ceutí no se l'ha vist gaire disposat a parlar amb la premsa. I és que no ha donat cap declaració: "No em pronunciaré", li deia als micròfons d'EuropaPress fins a dues vegades.

En una situació així, interessa saber com s'ha pres la notícia Isa Pantoja i quines són les seves intencions sobre això, motiu pel qual li ho han preguntat.

En aquest cas, Asraf tampoc no es va voler manifestar. Tanmateix, sí que va deixar entreveure que no li va agradar gens la pregunta atesa l'expressió de la cara en escoltar-la.

Roxana Luque, la mare biològica d'Isa Pantoja, a Madrid per conèixer la seva filla

Després de manifestar diverses vegades la seva intenció de volar a Espanya, Roxana Luque ja és a Madrid. La seva intenció és poder veure Isa Pantoja, perquè, tal com ella mateixa diu, "és el seu somni més gran".

Roxana arribava a Madrid dissabte passat amb molta il·lusió i amb esperances que es pugui produir aquest partit. "Tinc moltes expectatives", explicava somrient als micròfons d'Europa Press.

Roxana Luque parlant amb una dessuadora negra davant un micròfon vermell
Roxana Luque, il·lusionada per conèixer la seva filla en arribar a Madrid | Europa Press

Encara més, la peruana no ha descartat anar a Cantora i posar-se en contacte amb Isabel Pantoja si fos necessari. "No descarto res", deia al respecte a la seva arribada.

Ara bé, encara no tenim la certesa que aquesta trobada entre mare i filla es produeixi. Cal destacar que sempre ha reconegut que no tenia la necessitat de conèixer-la. Per a ella la seva mare sempre ha estat Isabel Pantoja, que és la persona que l'ha criada.

Motiu pel qual Isa Pantoja s'estaria plantejant si acudir a la trobada o no. El que sabem és que, de moment, continua sense pronunciar-se sobre l'arribada a Espanya de la seva mare biològica.