Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Àngel Crist seriós amb una cinta vermella al cap, Bárbara Rey seriosa i unes exclamacions

Escàndol: Bárbara Rey destapa per què Ángel Cristo porta una cinta vermella al cap

Bárbara Rey explica el motiu pel qual Ángel Cristo ha portat una cinta vermella durant el seu camí a 'Supervivientes'

Ángel Cristo  torna a ser notícia, encara que aquesta vegada no té a veure amb el famós aldarull de la seva fugida de la platja de Supervivientes.

En aquest cas, ha estat la seva mare, Bárbara Rey. L'actriu ha deixat unes declaracions cridaneres sobre un detall que ha estat tenint el seu fill al llarg de tot el concurs.

La vedet espanyola ha destacat el famós llaç vermell que Ángel Cristo ha portat lligat al capdavant durant la seva etapa a l'illa. Sembla que amagava un significat important.

Bárbara Rey revela la raó per la qual Ángel Cristo porta una cinta vermella al cap

L'actriu ha donat unes declaracions als micròfons d'Europa Press en què ha explicat el motiu pel qual el seu fill ha portat aquest accessori.

"Jo ho sabia quan el meu fill era a Supervivientes, sabia que ho feia pel pare", declarava.

"Ángel Cristo pare treballava amb aquesta cinta vermella als cabells moltes vegades", afegia després.

Bárbara Rey seria amb una samarreta morada i un micròfon vermell davant
Bárbara Rey revela el motiu pel qual el seu fill portava la cinta vermella | Europa Press

Queda clar que Ángel Cristo ha volgut homenatjar la figura del seu pare durant el seu camí a Hondures en portar aquesta cinta al cap. De fet, hem vist que no se l'ha treta en cap moment.

Això és una cosa que ha impressionat molt Bárbara Rey, que no donava crèdit en veure'l així. Per si no n'hi hagués prou, es va adonar que Ana Herminia, la seva nora, també la portava a l'arribada d'Ángel a Espanya.

"M'he emportat la gran sorpresa que, quan ha arribat, la seva estimada xicota també va amb la cinta al cap", explicava.

Bárbara Rey, indignada en veure que el seu fill ha representat el seu pare a Supervivientes

Ángel Cristo sènior va estar casat amb Bárbara Rey durant nou anys. Un matrimoni que va estar marcat per les contínues infidelitats i maltractaments per part d'ell a qui era la seva dona.

"És conegut per tot el món que Ángel Cristo pare va ser un maltractador, que em va fer la vida impossible i que fins i tot quan jo estava embarassada del meu fill, vaig rebre unes pallisses tremendes", reconeixia Bárbara.

Aquestes agressions van ser constants durant tot el matrimoni. Tanmateix, Bárbara ha reconegut que es van incrementar en el moment en què estava embarassada d'Ángel Cristo.

Muntatge de Bárbara Rey en primer pla mirant a càmera amb un fons borrós i una foto petita d'Ángel Crist a Supervivientes mirant cap amunt
Bárbara Rey, molesta amb Ángel Cristo per homenatjar el seu pare | Europa Press, Telecinco, catalunyadiari.com

“M'ho va fer moltes vegades, però concretament estant embarassada”, admetia.

Aquest va ser un cas que va tenir força repercussió per aquella època. Finalment, Bárbara va aconseguir divorciar-se'n el 1988, quan el seu fill Ángel només tenia 7 anys.

Tot i ser tan petit, és una situació que ha pogut conèixer perfectament en fer-se més gran. Motiu pel qual Bárbara no ha donat crèdit en veure'l amb aquesta referència al programa.

"Fer apologia d'un maltractador i portar-lo com a capdavanter… crec que en diu molt", declarava.

Després d'escoltar les declaracions de la seva mare, Ángel Cristo no s'ha quedat callat i ha decidit respondre:

"El meu pare no va ser perfecte i la meva mare tampoc, però relacionar una cinta amb una cosa dolenta… El meu pare portava calçotets i ara també porto calçotets, així que espero que això no sigui res dolent", reconeixia Europa Press.