Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Jorge Javier Vázquez i Ion Aramendi a Telecinco

Jorge Javier Vázquez sorprèn amb la seva nova feina a Telecinco amb Ion Aramendi

Jorge Javier Vázquez, imparable a Telecinco: passa del veto absolut a presentar tres programes en temps rècord

Jorge Javier Vázquez està en una ratxa imparable. I és que ha passat d'estar vetat a Telecinco i no trobar feina, a presentar ja no només un, sinó quatre programes.

Després de tornar a la cadena, Vázquez ha seguit un ascens meteòric, des de Supervivientes, a l'edició especial d'estrelles. I, segons acaben de confirmar, també presentarà Gran Hermano i el retorn de Hay una cosa que te quiero decir.

"El programa tornarà a la graella de la cadena la temporada que ve", han anunciat mitjançant un comunicat. "Amb emocionants històries, sorpreses i desitjos fets realitat pels seus nous protagonistes".

Muntatge de Jorge Javier Vázquez amb el logo de Gran Hermano
Jorge Javier tornarà a presentar 'Gran Hermano' | Mediaset

I no ho farà sol, sinó que també estarà acompanyat per Ion Aramendi, una altra de les grans apostes de Telecinco. Si escau, Aramendi es posarà al capdavant dels debats dominicals.

De moment, el càsting de Gran Hermano continua obert i poden guanyar fins a 300.000 euros. Fins ara, l'edició ja ha batut un autèntic rècord amb més de 78.000 inscrits, però s'espera que siguin molts més.

Entre ells, hi ha el pròxim guanyador de l'edició d'anònims, que tornarà al setembre amb magnificència. I més després de tancar les portes el 2017 després de l'escàndol amb Carlota Prado.

"Jorge Javier Vázquez se situarà al capdavant de les gales principals de Gran Hermano, que arribarà a Telecinco la temporada que ve", han anunciat.

Jorge Javier Vázquez, imparable a Telecinco amb Ion Aramendi

"L'equip de presentadors de la nova entrega del reality es completa amb Ion Aramendi, que conduirà els debats del format", asseguren.

En el cas de Marta Flich, que es va posar al capdavant de l'edició de famosos, els resultats no van ser els esperats ni de bon tros. Just per això, n'han prescindit de cara a propers formats.

Ha estat el brutal èxit d'audiència que està collint Supervivientes i la bona acollida del públic a Jorge Javier, cosa que hauria fet que hi apostin una vegada més.

Captura d'Ion Aramendi com a presentador dels directes de Factor X a Telecinco
Ion Aramendi acompanyarà Jorge Javier en el seu nou camí televisiu | Mediaset

I això que va arribar un punt en què no era ben rebut dins de Mediaset, igual que els hi va passar als seus companys de Sálvame. És més, el seu intent de remuntar a la cadena amb Cuentos Chinos va ser un autèntic fracàs.

D'aquesta manera, sembla que Telecinco també deixa ben lligat Vázquez a la cadena durant almenys un altre any, cosa que li impedirà passar a la competència.

Recordem que María Patiño i companyia tornaran a principis de juny a TEN, on competiran amb Ana Rosa i Sonsoles Ónega a les tardes.