Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Carlos Sobera seriós en un vestit blau, el defensor de Gorka Ibarguren parlant amb una camisa de flors i ell plorant

Carlos Sobera es posa seriós i parla amb el defensor de Gorka Ibarguren: 'És il·legal'

Carlos Sobera s'ha mostrat molt contundent després de conèixer què havia fet l'amic de Gorka Ibarguren

Carlos Sobera ha presentat una última gala de Supervivientes realment intensa pels moments que s'han viscut. Entre ells, diversos molt especials protagonitzats per Gorka Ibarguren, el defensor del qual, David Seco, també s'ha vist al focus mediàtic.

El que ha passat és que l'amic del concursant ha confessat en ple directe una cosa que havia fet. I, en sentir-ho, Carlos Sobera ràpidament ha reaccionat. Ho ha fet per exposar que el seu acte era absolutament il·legal.

Carlos Sobera indica al defensor de Gorka Ibarguren la il·legalitat que ha comès

Carlos Sobera, que manté una relació estupenda amb els seus companys de Supervivientes, ha descobert a Tierra de Nadie que a Gorka l'estima el públic. I és que, davant d'Aurah, Marieta i Kiko Jiménez, els espectadors han decidit salvar-lo de la nominació. Una decisió que ha emocionat moltíssim el concursant.

El que ha passat, a més, ha provocat reaccions a plató, entre elles, la de Maite Galdeano, sogra de Kiko, que s'ha mostrat molt dolguda. Ha manifestat: “Al·lucino després de les vacil·lades que ens ha fet Gorka, negant un petó i després reconeixent-ho. Es mereixia que no el salvessin”.

Com és lògic, Carlos ha vist que el defensor d'Ibarguren ràpidament ha pres la paraula. Ho ha fet per dir: “La meva cara és de felicitat i he hagut d'aguantar-me una mica el riure. Sí, perquè n'hi ha molts que l'han menyspreat dient que no el veuen ni rival ni fort”.

“Moltes vegades es diu que cal generar contingut i hi estic d'acord, encara que el públic ha de comprar aquest contingut. I s'està veient que no està sent així, no està comprant a Kiko i a Marieta allò que estan fent. Han muntat un ciri i no els estan comprant les entrades”.

Captura de 'Supervivientes' amb David Seco parlant amb camisa de flors, Carlos Sobera mirant de banda en vestit blau i Maite Galdeano de perfil amb un vestit negre i la mà alçada el 28 de maig de 2024
Carlos Sobera ha estat testimoni de la picabaralla entre els dos defensors | Mediaset

La tensió entre els dos defensors ha estat creixent al llarg de la gala, per la qual cosa Sobera ha volgut saber més tard com es trobaven Maite i David. I aquest ha estat molt clar: “No saps la xapa que m'ha donat en publicitat. M'ha dit que Gorka, al costat de Jiménez, com a supervivent, no és res”.

“Que és un mindundi. I també m'ha dit que el públic és ximple”.

Davant d'aquestes paraules, Galdeano ha intervingut ràpidament per negar haver fet tots aquests comentaris. Li ha dit: “No ho inventis, això no ho he dit. Mentidor tu i el teu amic”.

I David no s'ha quedat callat. Li ha respost: “I si et dic que ho tinc gravat?”.

Una afirmació que ha fet que Carlos Sobera hagi reaccionat immediatament per advertir el defensor de Gorka: “No es pot gravar. Això és il·legal. Recorda-ho”.

Captura de 'Supervivientes' amb David Seco parlant amb una camisa de flors, Carlos Sobera en vestit blau amb un mòbil a la mà i Maite Galdeano amb un vestit negre el 28 de maig de 2024
Carlos Sobera ha hagut d'indicar-li la il·legalitat del gest | Mediaset

Carlos Sobera coneix que els fets han generat enrenou entre el públic de Supervivientes

Carlos Sobera ha comprovat que aquest conflicte entre els dos defensors ha provocat enrenou entre els col·laboradors i el públic del plató, però també a les xarxes. Són molts els internautes que han optat per opinar sobre la picabaralla.

En concret, cal indicar que els espectadors del reality, la majoria, han donat suport a l'amic de Gorka. Exemples són comentaris com aquests: “Em crec a David, Maite està molt fastiguejada perquè el seu gendre no s'hagi salvat” i “Ella està fent vergonya avui. Està cremada i gelosa perquè Ibarguren i Torres donen mil voltes a Kiko”.

Captura de Gorka Ibarguren després de salvar-se de l?expulsió de Supervivientes
Carlos Sobera ha vist que la salvació de Gorka ha deixat cua i conflictes | Mediaset

Als quals s'uneixen també: “Que fastiguejada que està Galdeano. El basc supera amb escreix Jiménez com a supervivent i com a persona ni t'ho dic” i “Quin mal perdre té Maite. Tranquil·la que aviat tens el teu gendre amb tu, ha arribat la seva hora”.