Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Matamoros somrient i Jorge javier Vázquez amb rostre neutre

Kiko Matamoros revela el que ningú no sabia de l'acomiadament de Jorge Javier Vázquez

Kiko Matamoros confirma que els rumors sobre la sortida de Jorge Javier Vázquez de Telecinco eren certs

Durant les últimes setmanes, han ressonat molt els rumors de la possible sortida de Jorge Javier Vázquez de Telecinco. El presentador català acaba contracte amb Mediaset Espanya l'any 2025 i, de moment, no ha signat cap acord de renovació.

Arran d'aquesta situació s'ha generat certa preocupació davant la incertesa del seu futur a la cadena. Tot i això, ja se sap quina decisió han pres amb ell.

Kiko Matamoros revela les intencions que tenia Mediaset amb Jorge Javier Vázquez

Kiko Matamoros ha revelat tots els detalls sobre aquest assumpte a Ni que fuéramos. El col·laborador ha destapat que Mediaset va estar a punt d'acomiadar el presentador català, però que ara el volen a tots els seus programes.

“Per oportunisme, el de la cadena del davant, que ha estat a punt de fer fora Jorge Javier al carrer i ara volen que presenti fins i tot el telenotícies”, revelava a Quickie.

Captura de Kiko Matamoros parlant a Ni que fóssim Sálvame de Canal Quickie
Kiko Matamoros confirma els rumors sobre el possible acomiadament de Jorge Javier Vázquez | Canal Quickie

Aquestes declaracions també van confirmar que hi ha hagut un canvi de plans pel que fa al futur del presentador. Segons explica Kiko Matamoros, la situació ha donat un gir de 180 graus i li han brindat multitud de projectes.

Quin futur té Jorge Javier Vázquez a Mediaset?

L'empresa està passant per un període de canvis a la programació. Recentment, va entrar Cristina Garmendia com a nova presidenta de Mediaset Espanya. I la seva arribada ha marcat l'inici de canvis significatius a la graella televisiva de la cadena.

Entre les seves primeres decisions es troba la de concloure l'emissió d'Así es la vida. La intenció és substituir-lo per un nou programa produït per Boomerang TV. És un talk show amb un format de testimonis i visites de persones anònimes. Un espai semblant al que era El diario de Patricia en el seu dia.

Muntatge amb Jorge Javier Vázquez amb ulleres i barba, el logotip de Telecinco i un tic verd
Jorge Javier Vázquez compta amb diversos projectes de Telecinco | catalunyadiari.com, Mediaset

Es tracta d'un format que pretén competir contra Y ahora Sonsoles. Ja que el programa d'Antena 3, actualment, capta l'audiència de les tardes.

Aquest nou espai estarà presentat per Jorge Javier Vázquez que, després de diversos mesos, tornarà a les tardes de Telecinco. A més d'ocupar la franja que deixarà Así es la vida, també traurà una mica de temps a TardeAR d'Ana Rosa Quintana.

Però això no s'acaba aquí. Cristina Garmendia ha decidit apostar fermament per Jorge Javier comptant amb ell per presentar diversos programes de Telecinco.

Entre ells, destaca la reestrena de Hay una cosa que te quiero decir. Un programa de retrobament de persones en directe, el qual va ser molt popular entre el 2012 i el 2015. I ja va ser presentat pel català.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb cara de fàstic
Jorge Javier Vázquez tornarà a les tardes de Telecinco | Mediaset

El plat fort serà, com no podia ser altrament, la seva intervenció a Supervivientes: All Stars. L'exitós programa torna a comptar amb ell en una edició inèdita per als guanyadors d'antigues edicions. A més, aquesta edició promet obtenir grans dades d'audiència.

Tenint en compte tot això, sembla que la situació de Jorge Javier Vázquez a Mediaset ha donat un gran gir. El presentador ara és el centre de l'estratègia de la remodelació de la cadena. Per això es preveu veure'l molt més pels platós de Telecinco.