Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco amb rostre mig somrient, Fidel Albiac amb rostre seriós i Olga Moreno amb la imatge difuminada; tots tres tenen al costat un emoji de perill

Rocío Carrasco, doblement traïda: ara només pot confiar en Fidel Albiac

A Rocío Carrasco només li queda Fidel Albiac, atesa la deslleialtat de Telecinco i dels seus amics més íntims

Rocío Carrasco continua acumulant disgustos. Fa uns dies, va rebre la notícia que el Tribunal Suprem va decidir arxivar la querella que va presentar contra Antonio David Flores per un delicte de maltractament psicològic continuat.

Rociíto va presentar aquesta demanda el 2017, però llavors va ser desestimada de forma provisional. Un any després, una jutgessa va reobrir el cas, però va ser per poc temps, ja que va acceptar el recurs que va presentar Antonio David.

Actualment, els jutges han decidit tancar el cas de manera definitiva. I això és a causa de l'absència de proves i testimonis que justifiquin el suposat maltractament.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i el seu ex, Rocío Carrasco, amb cares serioses
Rocío Carrasco perd la batalla legal amb Antonio David Flores | catalunyadiari.com

Per si no n'hi hagués prou, als seus assumptes legals s'han sumat uns altres problemes personals i professionals. Una situació que promet provocar grans maldecaps a la filla de 'La más grande'.

Fa temps que s'ha deixat de parlar de Rocío Carrasco a la televisió. Cada cop està més apartada dels platós de Mediaset, aquells que tant èxit han aportat a la cadena.

Al documental sobre la seva vida, Rocío Carrasco deia que l'única persona en què pot confiar és Fidel Albiac. Unes declaracions força cridaneres, ja que sabem que compta amb grans amistats.

Tot i això, els últims esdeveniments poden donar la raó a la filla de Rocío Jurado. Perquè sembla que ha pogut patir una possible traïció per part de Telecinco en contractar la seva enemiga Olga Moreno.

A més, la incorporació de Marta Riesco, la seva altra enemiga declarada, a un programa dirigit pels seus amics també li ha pogut causar dolor.

Primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac agafats de la mà
Rocío Carrasco confia cegament en Fidel Albiac | Europa Press

La relació complicada entre Rocío Carrasco i Telecinco

La parella de Fidel Albiac ha estat una de les figures més destacades de Mediaset els darrers temps. De fet, va ser la protagonista de molts programes d'èxit.

La filla de 'La más grande' ha donat grans audiències i nombrosos beneficis. No obstant això, després de l'èxit del documental sobre la seva vida, Telecinco va decidir no comptar més amb ella.

Com sabem, la cadena està patint nombrosos canvis en la programació. Motiu pel qual va deixar de trucar-li, igual que amb moltes altres figures de pes.

Tot i que els darrers dies s'han produït canvis. Telecinco ha tornat a incorporar personalitats que havia vetat en moments anteriors. Per exemple, Amador Mohedano.

Ara bé, el cas del qual més recela Rocío Carrasco és la incorporació d'una de les seves enemigues declarades més grans, Olga Moreno.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Olga Moreno amb rostre somrient
Rocío Carrasco podria estar molesta amb Telecinco per contractar Olga Moreno | catalunyadiari.com

Sembla que la sevillana tornarà a les pantalles per concursar en l'edició inèdita de Supervivientes: All Stars. La seva participació ve precedida de la victòria que va obtenir al concurs el 2021.

Aquesta enemistat entre totes dues procedeix de la suposada contribució d'Olga Moreno a la mala relació que té Rocío Carrasco amb els seus fills.

Una decisió que, segurament, ha generat un gran malestar a Rocío Carrasco. I és que es pot creure que la cadena està sent injusta amb ella després de tot allò que ella els ha brindat.

La deslleialtat dels amics íntims de Rocío Carrasco

Per si no n'hi hagués prou, hi ha una altra notícia que també pot preocupar la filla de Rocío Jurado. Com hem esmentat anteriorment, la parella de Fidel Albiac tan sols confia en el seu marit, malgrat tenir molts amics.

Això pot ser perquè aquestes amistats li han fallat en diverses ocasions. En aquest cas, s'ha pogut sentir traïda per alguns dels seus amics més propers, els productors de Fabricantes Studio. Concretament, Óscar Cornejo, Adrián Madrid i el director, David Valldeperas.

Es coneix que tots tres són amics íntims de Rocío Carrasco. Motiu pel qual ha cridat especialment l'atenció que hagin decidit contractar Marta Riesco. I és que és una altra de les seves enemigues públiques.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Marta Riesco, totes dues amb cares serioses
Rocío Carrasco podria estar dolguda per la incorporació de Marta Riesco a Fabricantes Studio | catalunyadiari.com

Aquesta decisió ha pogut doldre-li especialment. No havia d'entrar en els seus plans que els seus amics li fallarien contractant una de les seves enemistats més grans.

Actualment, Rocío Carrasco col·labora activament en programes de TVE. Tanmateix, continua vetada en qualsevol programa de Telecinco i sembla que això no canviarà.