Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Jiménez amb rostre seriós i Laura Madrueño amb rostre somrient

Laura Madrueño, Kiko Jiménez i l'escàndol que pot canviar el rumb de Telecinco

L'expulsió de Kiko Jiménez ha pogut marcar un abans i un després en el futur de 'Supervivientes'

Supervivientes 2024 està sent una de les edicions més particulars de la història del reality. I és que aquest any el format està envoltat de polèmiques.

L'última gala ha deixat tots sorpresos pel desenllaç que va tenir, i va generar una allau de crítiques i especulacions. El públic va salvar Marieta en lloc de Kiko Jiménez, que va acabar sent expulsat.

El de Linares es va mostrar molt emocionat al costat de Laura Madrueño en conèixer el resultat de la votació. Justament després, es va acomiadar de tots els seus companys i va agrair el suport a la família i al públic. “Que quedi clar que m'agrada jugar, però el joc s'ha acabat i us estimo a tots”, deia als seus companys sense poder contenir l'emoció.

Captura de Kiko Jiménez amb Laura Madrueño després de l'expulsió a Supervivientes
L'expulsió de Kiko Jiménez va originar un escàndol a Telecinco | Mediaset

Encara que aquesta eliminació no és una cosa que enxampés per sorpresa Kiko Jiménez, que ja presagiava que podia passar quan va veure contra qui estava nominat.

“Si m'expulsen, em fastiguejaria un munt. Vinc amb un objectiu i m'agradaria complir-ho. És un repte personal. Vull superar la meva marca anterior, vaig quedar cinquè, a les portes de la final. Sé que és complicat superar-ho perquè suposaria ser finalista, però si per qualsevol cosa me n'anés, seria un revés”, deia a Supervivientes.

Tot i això, Jorge Javier Vázquez l'ha informat que encara no era l'expulsat definitiu. El van traslladar a una altra platja d'Hondures, com ja van fer amb Blanca Manchón. Allí havia d'enfrontar-se en un duel amb ella per lluitar per una repesca que els permetés reincorporar-se amb els seus companys.

Muntatge de fotos de Kiko Jiménez i Laura Madrueño durant el comiat d'ell del concurs a la palapa de 'Supervivientes'
El comiat de Kiko Jiménez va ser molt emotiu | Mediaset, catalunyadiari.com

La incògnita sobre la repesca a Supervivientes 2024 que deixa l'audiència en suspens

Per dur a terme l'eliminació definitiva, es va obrir una votació a través de l'aplicació de Mitele. Aquesta havia de ser tancada i resolta aviat abans de finalitzar la gala, tal com va explicar Jorge Javier diverses vegades. Tanmateix, arribat el moment, la direcció del programa va decidir canviar tots els plans.

El presentador va fer l'intent de connectar amb la platja on hi havia Kiko i Blanca, però ràpidament li van indicar que no ho fes. Aquesta interrupció va deixar tothom desconcertat, i va obligar el presentador a improvisar per acabar connectant amb la Palapa.

Captura de Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes a la gala 12
La decisió desencertada de Telecinco | Mediaset

Finalment, la gala va acabar sense connectar amb els dos protagonistes i sense pronunciar-se sobre la votació de la repesca. Una decisió que ha causat molt de furor a les xarxes socials.

La reacció de Kiko Jiménez podria ser el detonant

Arran d'això, van començar a sorgir les especulacions de la gent davant de la incomprensió sobre què havia passat. Moments abans, s'havia vist Kiko Jiménez amb un comportament una mica irat i amb un enuig aparent amb el programa.

Es rumoreja que el motiu pel qual no han pogut tornar a connectar-hi és per una cosa que hagi pogut succeir fora de càmeres entre Kiko i la direcció. De tota manera, només són suposicions, ja que Telecinco no s'ha pronunciat sobre això.

Captura de Kiko Jiménez tacat de fang a Supervivientes
L'actitud de Kiko Jiménez darrere de càmeres, en dubte | Mediaset

Aquesta polèmica decisió per part de la direcció ha tornat a tacar el nom de Supervivientes. L'audiència està indignada amb els darrers esdeveniments i ho ha fet saber a les xarxes socials.

Una vegada més, s'ha tornat a posar en dubte la integritat del programa. Cada cop hi ha més especulacions sobre les possibles irregularitats que es duen a terme darrere de les càmeres.

Els seguidors del programa continuen esperant que Supervivientes es pronunciï sobre els fets. Veurem si acaben traient algun comunicat o donen les explicacions pertinents a la pròxima gala.