Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Raquel Sánchez Silva, Santina d'Alessandro i Mario Biondo, tots tres amb rostre seriós

Raquel Sánchez Silva rep un missatge enverinat de la mare de Mario Biondo

Santina Biondo llança un dard a la qual al seu dia va ser la seva nora amb relació a la mort de Mario Biondo

Ja han passat 11 anys des de la mort de Mario Biondo que, aleshores, era marit de Raquel Sánchez Silva. Una mort de què s'ha parlat molt, ja que han sortit vàries teories sobre quina podria haver estat la causa.

El procés va ser tan dur que encara ressona amb intensitat a la memòria dels seus pares. Per la seva banda, la presentadora no vol reviure el malson que va patir, i per això sempre ha volgut mantenir-se al marge del tema.

El possible 'dard' de Santina Biondo a Raquel Sánchez Silva

És conegut per tots que la mare de Mario Biondo guarda un especial recel cap a la que fos la seva exnora. I prova d'això ha estat el cridaner missatge que ha publicat a les seves xarxes socials.

“Així com no vas tenir pietat del meu fill, Mario Biondo, de la mateixa manera Déu t'ha de recompensar no tenint pietat de tu ni dels teus fills”, va escriure Santina Biondo a X.

Tot i que el missatge no té un destinatari clar, les xarxes han assenyalat que es dirigeix a la presentadora. Cosa que no és estranya, ja que Santina ha carregat contra Raquel Sánchez Silva diverses vegades durant els últims anys. La darrera vegada va ser fa uns mesos, quan la va titllar de mentidera.

“Deixa de dir mentides i parla. Parla! Hauries d'estar buscant els assassins del meu fill. Als jutges italians sempre els va dir «No me'n recordo». Només això”, va declarar a Informalia.

A més, també la va acusar de diverses coses. De dir que el seu fill tenia problemes amb les addiccions i que la seva mort es devia a un joc pujat de to.

Des de llavors, Raquel Sánchez Silva no ha volgut remoure el passat i no vol declarar res sobre Mario Biondo, ni sobre la seva exsogra. La presentadora va aconseguir refer la seva vida anys després amb Matías Dumont. Es tracta d'un productor audiovisual amb qui fa deu anys que està i amb qui ha tingut dos fills.

Primer pla de Matías Dumont i Raquel Sánchez Silva amb rostre neutre
Raquel Sánchez Silva ha refet la seva vida | Europa Press

El documental sobre la mort de Mario Biondo

L'any passat, es va estrenar el documental de Netflix titulat Los últimos días de Mario Biondo. S'especulava que Raquel Sánchez Silva podria haver ajudat a la seva producció. Tot i això, ella mateixa es va encarregar de desmentir-ho, ja que va assegurar que ni “havia participat, ni intervingut de cap manera”.

Al documental expliquen que Mario Biondo va ser trobat amb un mocador lligat al coll. La investigació va donar per fet que s'havia llevat la vida. No obstant això, aquesta versió policial mai va arribar a convèncer els seus pares.

Óscar Tarruella ha exercit com a pèrit judicial de la causa a Espanya i ha treballat amb la família de Mario. “La justícia del nostre país no va investigar. Hi ha una investigació privada en marxa i diverses denúncies presentades a un jutjat de Madrid”, va declarar a Semana.

Primer pla de Mario Biondo
La mort de Mario Biondo encara continua pesant la seva mare | Europa Press

La justícia espanyola va dictaminar que es va llevar la vida. Tot i això, a Itàlia tenien un altre punt de vista. El qual recollia que podria haver estat un homicidi.

Més d'una dècada després, els seus pares segueixen sense llençar la tovallola per intentar trobar explicació a la mort del seu fill. Es neguen a creure que pogués tenir problemes d'addiccions, com es va revelar al seu dia.