Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Ana Rosa Quintana i Pedro Sánchez, tots dos amb rostre seriós

Ana Rosa Quintana exposa a Pedro Sánchez després de mentir sobre Begoña Gómez

Ana Rosa Quintana torna a treure tota la seva artilleria verbal contra Pedro Sánchez i destapa la realitat

Ana Rosa Quintana fa anys que s'ha convertit en un dels assots televisius de Pedro Sánchez. Ella aprofita el seu programa a Telecinco per exposar la mala gestió i els errors del president d'Espanya. I això és el que ha fet ara pel cas en què està embolicada la dona del socialista, Begoña Gómez.

La presentadora, després de conèixer l'últim gir que ha fet la situació de la dona de Pedro Sánchez, ha carregat contra ell. Ha aprofitat el seu espai a TardeAR per acusar-lo de mentir i d'enganyar la ciutadania.

Ana Rosa Quintana carrega contra Pedro Sánchez

Ana Rosa Quintana, la feina de la qual a Mediaset travessa un complicat moment, sempre té al disparador a Sánchez. Tant és així que pràcticament no hi ha programa de TardeAR on no l'exposi. I durant l'últim no ha dubtat a fer-ho en veure el que ha passat amb Begoña Gómez.

Estem referint-nos al revés que ha patit la dona de Pedro Sánchez. L'Audiència Provincial de Madrid ha avalat la investigació per un presumpte tràfic d'influències i corrupció. Investigació iniciada pel jutge Juan Carlos Peinado.

Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona Begoña Gómez, tots dos somrient i molt còmplices
Ana Rosa Rosa ha tret la careta a Pedro Sánchez | GTRES

Ana Rosa Quintana ha obert TardeAR amb aquest assumpte: “Avui vull començar amb la notícia del dia i potser de l'any. Perquè mai, mai, no havien investigat la dona d'un president del Govern”.

“El 24 d'abril, Sánchez va dir al Congrés: «Continuo creient en la justícia». Un mes després, l'Audiència de Madrid avala la investigació a Begoña Gómez. Són tres instàncies judicials les que veuen indicis a la dona del president: el jutge de Primera Instància, la Fiscalia Europea i ara l'Audiència de Madrid”.

Després, ha afegit: “L'Audiència assenyala que, amb la denúncia, es proporcionen indicis objectius que apunten a la intermediació a la concessió de subvencions. Avui ens hem assabentat que Sánchez sabia, dies abans d'escriure la carta d'amor en què anunciava la possible dimissió, que el jutge havia declarat investigada la seva dona”.

En aquest punt, Quintana l'ha acusat de mentir: “Ens va amagar informació, i hi ha més fang que no ser transparent amb els ciutadans? Avui, a la sessió de control, el president ha tornat a treure la seva màquina del fang. Fins a 13 vegades ha fet servir la paraula fang. A cada pregunta, la mateixa resposta: «fang»”.

“¿Li consta que la seva parella té la condició d'investigada? Fang, motoserra, Netanyahu. Coneixia vostè la investigació abans de la seva carta? Fang, ultradreta, Milei, Palestina. Ens pot donar explicacions? Fang, Israel, Argentina, Vox”.

Després de tot aquest discurs, l'ex d'Alfonso Rojo ha llançat un consell i una advertència al socialista. Li ha dit: “Senyor president, relaxi's, perquè investigada no vol dir encausada ni processada, ja que hi ha milers d'investigats a Espanya. Això sí, en paraules del mateix Sánchez, ni 1.000 palades de fang taparan la boca als mitjans”.

Ana Rosa Quintana no deixa indiferent ningú amb les seves paraules

Ana Rosa Quintana ha provocat un enorme enrenou en xarxes amb tot el que ha dit sobre Pedro Sánchez. I és que la gran majoria li han donat suport. Ho han fet amb tuits com aquests: “Olé tu”, “Vamos, Ana” i “Ets de les poques periodistes que no es venen al dictador”.

Captura d'Ana Rosa Quintana vestida de blau a TardeAR de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha generat un enorme enrenou amb el seu discurs | Mediaset