Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de pla curt de Belén Esteban somrient, i Lydia Lozano i Terelu Campos amb rostre seriós

El tens cara a cara de Lydia Lozano i Terelu Campos que perjudica Belén Esteban

Terelu Campos ha carregat contra Belén Esteban després de les acusacions que ha fet a ‘Ni que fuéramos’

Lydia Lozano ha reconegut obertament que té mala relació amb Terelu Campos i ara s'ha enfrontat contra ella a Mañaneros. La periodista li retreu que hagi donat l'esquena als seus companys de Sálvame i l'acusa d'estar motivada per interessos mediàtics.

Lydia Lozano promet que va tenir una conversa amb Terelu, on va reconèixer que no formava part de Ni que fuéramos per no tenir problemes amb Mediaset. La col·laboradora insisteix en el fet que Terelu Campos ha rebut una oferta de Telecinco, per això ja no vol saber res de Fabricantes Studio.

Aquesta productora és nova, però els seus caps són els creadors de Sálvame i ara necessiten l'ajuda dels seus tertulians estrella. Terelu Campos no està disposada a ajudar i aquesta actitud ha acabat amb la paciència de Belén Esteban.

Plànol curt de Terelu Campos i Lydia Lozano totes dues amb rostre seriós al plató de 'Mañaneros' de RTVE mentre veuen imatges de Belén Esteban a 'Late Xou'
Terelu Campos ha contestat la Lydia Lozano | RTVE

Belén Esteban ha carregat contra Terelu, assegurant que és una interessada. I la filla de María Teresa Campos s'ha defensat recalcant que Belén no s'hi ha posat en contacte per preguntar-li pel seu problema de salut.

“No desapareixo, jo he complert amb la meva feina, però tinc un edema de Reinke que és per a tota la vida. S'activa més o menys, estic amb un tractament fort i em cuido tot el que puc”, ha declarat a Mañaneros.

Terelu Campos respon a Belén Esteban

Lydia Lozano comparteix plató amb Belén Esteban a Ni que fuéramos, així que ha donat la cara per ella i aquesta actitud no li ha semblat gens bé a Terelu Campos. Belén va explicar a Late Xou que a la Campos “no l'esperen” al nou projecte de Fabricantes Studio, però ella no té la mateixa versió.

Captura de Terelu Campos assenyalant a càmera a Mañaneros
Terelu Campos està molt dolguda | RTVE

“Pensava que la relació era bona, potser sí que m'esperen. Estic acostumada que això sigui una sínia a la meva vida”, ha declarat Terelu a Mañaneros. Recordem que fa uns anys estava molt malament amb aquesta productora i fins i tot va interposar accions legals contra l'empresa.

Lydia ha donat la raó a Belén i ha tingut un tens cara a cara amb Terelu. La periodista defensa que a Mediaset no volien que la Campos es relacionés amb els de Sálvame. “No en tens ni idea”, li ha retret la germana de Carmen Borrego.