Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de forts de primer pla de Roberto Leal amb rostre seriós i, de fons, un pla general del plató de 'Pasapalabra' amb un emoji de sorpresa

Roberto Leal fa una 'gran confessió' sobre la seva vida fora de 'Pasapalabra'

Roberto Leal ha utilitzat les xarxes socials per revelar un secret que es desconeixia sobre el seu àmbit privat

Roberto Leal té molt contents els seus seguidors a les xarxes socials, perquè no deixa de fer publicacions de la seva vida personal. Per això, gràcies a aquestes, el poden conèixer molt millor fora de Pasapalabra.

Un exemple és que ara Roberto Leal ha compartit un vídeo a Instagram que no ha deixat indiferent ningú. Hi ha confessat una cosa inesperada i que afecta un dels seus amics.

Roberto Leal revela la veritat més sorprenent

Roberto Leal, que fa poc gaudia de lliurar el pot de Pasapalabra a Óscar Díaz, afronta una nova etapa al concurs. És clar, perquè ara compta amb uns altres participants, que estan intentant assolir el mateix objectiu que el seu antecessor victoriós. I aquesta fase renovada l'està mostrant a Instagram.

Captura d'Óscar Díaz i Roberto Leal a Pasapalabra d'Antena 3
Óscar Díaz es va emportar el pot de 'Pasapalabra' | Atresmedia

Ara bé, el que ha fet el sevillà a les xarxes les últimes hores ningú no s'ho esperava. Ni més ni menys que ha admès una cosa desconeguda de la seva vida privada. Exactament, que es pica quan li posen un repte, per això és capaç de fer trampes, com les que està duent a terme ara.

Roberto ha explicat tot això mitjançant un vídeo, que comença així: “Hola a tots. Vull explicar-vos que estic enganyant el meu amic Ramón. Em va desafiar fa poc a competir a través del rellotge, que jo no tenia ni idea que es podia fer, per veure qui feia més activitat física al dia”.

“Sí, qui aconseguia més calories. Ell m'ho va programar tot i diàriament m'està donant una pallissa. Així que m'estic buscant la vida”, confessava.

Captura d'un vídeo de Roberto Leal a Instagram reconeixent trampes
Roberto Leal ha sorprès revelant un secret desconegut d'ell | Instagram, @robertolealg

Leal en aquest punt ha mostrat imatges que resulten divertides i que evidencien el que està disposat a fer per tal de guanyar. Per exemple, enganxa el rellotge a les joguines que la seva mascota porta a la boca mentre aquesta corre. Fins i tot col·loca aquest accessori en una de les aspes del ventilador de sostre quan aquest es troba en moviment.

I aquí no ho queda tot. A més, el presentador de Pasapalabra, quan està conduint el concurs, el posa al canell a la seva regidora. D'aquesta manera, mentre treballa, ella està sumant passos i calories amb la seva activitat física.

Captura de Roberto Leal amb la regidora de 'Pasapalabra'
Roberto Leal ha mostrat algunes de les trampes que fa per guanyar | Instagram, @robertolealg

Després d'ensenyar tot això, Roberto ha tornat a aparèixer per dir: “Sí, em fa vergonya reconèixer-ho, encara que no em queda cap altra. Soc molt picat. Ramón, molt picat”.

Roberto Leal aconsegueix treure un somriure als seus seguidors

Roberto Leal ha aconseguit fer riure els seus seguidors a Instagram amb aquesta publicació, que ja ha sumat més de 2.200 'm'agrada'. Seguidors que, a més, no han dubtat a comentar amb missatges les trampes que ell està fent.

Exemples són tuits com aquests: “Ets un gran”, “Deixa-m'ho a mi. Ja veuràs que et faig 18 quilòmetres diaris de passeig, ha, ha” i “La intel·ligència també es mesura”.

Sense oblidar-ne d'altres com els següents: “Ramón està en una altra lliga. No hi ha ventilador que pugui amb ell”, “Que còmic ets” i “Ets un crac. M'encantes”.