Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el rostre de Laura Matamoros i el seu ex, Benji Aparicio

Benji Aparicio, ex de Laura Matamoros, defineix l'estat actual amb només dues paraules

Benji Aparicio no vol donar detalls sobre què li han semblat les paraules de Laura Matamoros a 'Supervivientes'

S'ha parlat molt sobre la relació de Benji Aparicio i Laura Matamoros  els darrers dies. I és que tots dos estan d'actualitat arran de les confessions que ha fet ella durant el seu pas per Supervivientes2024.

Aquesta relació va arribar al final fa gairebé un any. Tanmateix, la seva ruptura continua fent parlar molt tothom. El festeig va estar marcat per diverses anades i vingudes des que van començar a sortir el 2016. Durant els seus set anys junts han tingut dos fills, Mati i Benji Jr.

No obstant això, mai no es va arribar a conèixer quins eren els motius pels quals s'havien separat. Tots dos van pactar tenir una certa cordialitat pel bé dels seus fills i no en van comentar res.

Laura Matamoros i Benji Aparicio posant feliços quan eren parella
Benji Aparicio i Laura Matamoros tenen dos fills en comú | Redes sociales

Tot i això, Laura Matamoros ha destapat les raons durant el seu pas per Supervivientes. La influencer va arribar a reconèixer que la relació no anava com caldria. I, malgrat que va intentar reconduir-la diverses vegades, no va aconseguir canviar el rumb.

A més, va fer unes confessions molt cridaneres, revelant que l'amor de la seva vida “encara no ha arribat”. Unes paraules que s'ha especulat que podrien haver molestat Benji Aparicio.

Laura Matamoros també va explicar que després del mal tràngol de la seva separació ha aconseguit trobar-se millor. De fet, va assegurar que en aquest moment se sent millor “estant sola”.

Captura de Laura Matamoros després de ser repescada a Supervivientes
Laura Matamoros es va sincerar durant el seu pas per Hondures | Mediaset

Benji Aparicio parla després de les paraules de Laura Matamoros a Supervivientes

A partir d'aquestes declaracions, s'esperava una reacció per part de Benji. No obstant això, el cuiner, com ja feia durant el festeig, ha decidit mantenir-se al marge de les càmeres. A més, tampoc ha volgut apuntar res a les seves xarxes socials.

Tanmateix, fa uns dies, les càmeres d'Europa Press el van enxampar a les portes de la plaça de toros de Las Ventas de Madrid.

Hi havia força expectació, ja que els mitjans de comunicació volien treure-li alguna informació sobre què pensava sobre allò que havia revelat la filla de Kiko Matamoros al programa.

Tot i això, Benji Aparicio, com és habitual en ell, ha decidit mantenir silenci davant les preguntes dels periodistes. De fet, ha protagonitzat una escena molt curiosa intentant barrejar-se entre la multitud que hi havia per evadir la premsa.

Imatge de Benji Aparicio sent entrevistat per Europa Press al carrer
Benji Aparicio es troba bé després de les declaracions de Laura Matamoros | Europapress

En el moment que mostrava la seva entrada per entrar a la plaça no ha tingut més remei que fer front als periodistes. Aquesta vegada no ha pogut evadir les preguntes i ha reconegut tímidament que es troba “molt bé”.

Una resposta una mica breu, però que deixa clar que no li han molestat les declaracions que ha fet Laura Matamoros durant el concurs.

El que sí que sembla és que, després de tantes anades i vingudes, la relació entre tots dos ha arribat al final de manera definitiva. Això sí, continuaran tenint contacte i hauran de mantenir una relació cordial pel bé dels dos fills que tenen en comú.