Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Ana Rosa Quintana amb cara seriosa i, de fons, les instal·lacions de Mediaset

Ana Rosa Quintana posa dues condicions cridaneres per continuar treballant a Telecinco

Ana Rosa Quintana no està disposada a acceptar qualsevol cosa davant dels plans que ha preparat Mediaset

Ana Rosa Quintana no està travessant el millor moment a l'àmbit professional. I és que, després d'haver estat durant anys la reina dels matins, no està triomfant a les tardes. El seu programa TardeAR, que es va presentar com a substitut de Sálvame, no ha aconseguit ni de lluny les dades d'índex d'audiència del seu antecessor.

Aquesta circumstància ha fet que Telecinco, que vol tornar a ser la cadena líder, estigui maquinant un pla. I aquest consisteix a posar en marxa un nou espai per a les tardes, que afectaria directament Ana Rosa Quintana. Això sí, aquesta ha deixat clares les seves condicions per romandre al grup.

Ana Rosa Quintana coneix el pla de Telecinco

Ana Rosa Quintana no està triomfant a Telecinco com esperava. Ella es va presentar com la persona adequada per remuntar les tardes després de la cancel·lació de Sálvame. Tot i això, no ha aconseguit, ni de lluny, aquest propòsit.

Ni ella ni Sandra Barneda, amb el seu programa Así es la vida que precedeix TardeAR, han aconseguit captivar el públic. Per això la cadena ha decidit que ha arribat el moment d'actuar. S'ha acabat continuar conformant-se amb les engrunes de l'audiència.

Captura d'Ana Rosa Quintana vestida de blau a TardeAR de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha conegut que Telecinco té nous plans | Mediaset

Per aquest motiu, tal com ha revelat El Plural, el grup de comunicació ha decidit fer un gir inesperat a les tardes ben aviat. Per tant, aquestes no només estaran ocupades per Quintana i Barneda sinó també per un altre espai nou. Fins i tot hi ha la possibilitat que desaparegui Así es la vida.

Aquest format que Ana Rosa i tots hem conegut que arribarà a Telecinco és un talk show, a l'estil del ja desaparegut El Diario de Patricia. Jorge Javier seria l'encarregat de presentar-lo i, segons sembla, serà dut a terme per la productora Boomerang TV. En aquest, persones anònimes aniran al plató per donar a conèixer alguns detalls curiosos de la seva vida privada.

Ana Rosa Quintana posa els seus requisits a Mediaset

Ana Rosa Quintana ja té coneixement del pla que Mediaset està maquinant per a les tardes i sembla que no hi està gaire d'acord. I així ho ha explicat Chema Garrido, subdirector d'El Plural, a Ni que fuéramos. Informació que ha estat ratificada per Matamoros, que ha explicat que ella posa condicions a la cadena si vol que continuï treballant.

Suposadament, l'exdona d'Alfonso Rojo ha imposat dos requisits per continuar estant al seu programa, ja que, segons Garrido, “no acceptarà qualsevol cosa. No ha assumit bé la mesura i no es vol sentir el sobrant”.

La primera condició ha estat que no vol que el seu TardeAR hagi d'ocupar la franja horària compresa entre les 16:00 i les 17:00. El motiu és que és conscient que aquest període és molt complicat per obtenir audiència, ja que a Antena 3 s'emet la reeixida sèrie Sueños de libertad.

El segon requisit ha estat que tampoc vol que el seu format sigui traslladat a l'horari de Pasapalabra, és a dir, a partir de les 20:00. Sap perfectament que aquest concurs de la cadena rival és líder indiscutible sempre i no vol continuar sumant revessos amb el seu espai.

Caldrà esperar encara per veure com Telecinco planeja la seva estratègia i en quina posició queda Ana Rosa. El que sí que sabem és que aquest canvi a les tardes ja està generant enrenou a les xarxes. I la veritat és que són molts els internautes que se n'alegren perquè suposa que ella posi els peus a terra.

Ho han manifestat amb comentaris com aquests: “Beneït karma. Vaja, la Villareja ha d'estar ja ja ja”, “Quin revés per a ella”, “Ana Rosa, ja al carrer” i “Vaja. Villareja comença a perdre la confiança de Mediaset”.