Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Belén Esteban amb rostre d'enuig i, al costat, Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro amb rostre seriós

Belén Esteban, una vegada més, parla sense por del veritable pare d'Andrea Janeiro

Belén Esteban torna a destacar que Miguel Marcos és el veritable pare de la seva filla i no Jesulín de Ubrique

Belén Esteban torna a estar al focus mediàtic arran de les seves declaracions a Ni que fuéramos. I és que la col·laboradora ha revelat el contingut de la carta que li va enviar María José Campanario el 2021.

Amb motiu de les declaracions de la dona de Jesulín de Ubrique a Y ahora Sonsoles sobre la de Paracuellos, ella va enviar una carta a la mare d'Andreita. Belén Esteban va decidir al seu dia no publicar res del contingut de l'escrit.

No obstant això, ara la situació ha fet un gir. I la mare d'Andrea Janeiro ha llegit el contingut de la carta paraula per paraula.

Belén Esteban amb rostre d'enuig asseguda al plató de 'Ni que fuéramos' el passat 29 de maig de 2024
Belén Esteban va revelar el contingut de l'escrit | Canal Quickie

Belén Esteban torna a verbalitzar que Miguel Marcos és el veritable pare d'Andrea Janeiro

Durant el transcurs de la carta hi ha algunes acusacions força fortes, i la 'princesa del pueblo' creu que mai hauria d'haver estat enviada.

Encara més, Belén va comentar que “amb aquesta carta” ningú va ser capaç d'aturar María José a l'hora d'enviar-la. Segons explica ella, si escau, no hauria estat així.

“El meu marit sí que m'hauria parat com ara mateix ho ha fet. Saps què m'ha dit? Que no val la pena”, revelava.

Però hi va anar més enllà. Belén va continuar parlant de Miguel Marcos, al·legant el paper fonamental que ha tingut a la criança d'Andrea Janeiro.

“Aquest és el meu marit! L'únic pare que ha conegut la meva filla. No en vull parlar perquè ella és anònima”, revelava.

No és la primera ni la darrera vegada que Belén Esteban reconeix públicament que Miguel Marcos és el veritable pare de la seva filla. Amb això, es refereix al fet que no és el pare veritable. Més aviat, és qui ha estat al costat de la seva filla al llarg de la seva vida.

Muntatge de fotos de Miguel Marcos i Andrea Janeiro
Belén Esteban considera que Miguel Marcos és el veritable pare d'Andrea Janeiro | España Diario

“I la meva filla tindrà el seu pare. Però crec que el seu pare real es diu Miguel Marcos Martín”, va sentenciar l'any passat.

La de Paracuellos sempre ha deixat clar que l'extorero no s'ha involucrat en la vida de la seva filla com caldria. Des que es van divorciar, han passat els anys i cada cop el contacte amb ella ha anat a menys.

Belén sempre ha reconegut que ha tingut sort de comptar amb Miguel Marcos per educar la seva filla. “És qui s'ha preocupat de la teva primogènita”, deia la de Paracuellos a Jesulín de Ubrique.

Des de fa uns anys, l'absència paterna ha estat més que notable per a Andrea Janeiro. De fet, Belén Esteban va arribar a dir alguna vegada que Jesulín té una conversa pendent amb la seva filla des de fa més de cinc anys.

Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín de Ubrique, Belén Esteban i Andrea Janeiro
Belén Esteban creu que Jesulín de Ubrique no s'ha implicat amb la seva filla | España Diario

L'excol·laboradora de Sálvame sempre ha volgut que la seva filla fos anònima. I no ha estat un camí fàcil per la gran fama de sa mare. De fet, diverses vegades ha hagut de denunciar algunes informacions que han sortit sobre ella.

Ella considera que en aquest recorregut tan difícil que ha tingut no ha rebut l'ajuda que corresponia per part del pare de la seva filla. Deixant clar que s'ha centrat en la família actual i ha deixat enrere la seva primogènita.

Andrea Janeiro ja té 24 anys i des de fa uns quants anys no viu a Espanya. Per això el contacte que manté amb Jesulín de Ubrique és cada vegada menor. Es desconeix si mantenen algun tipus de comunicació a través de trucades telefòniques o missatges.

El que és clar és que durant l'estada d'Andrea Janeiro als Estats Units no l'han vist anar a visitar-la. Al contrari que Belén Esteban, que va anar fa uns mesos a visitar-la acompanyada de Miguel Marcos.