Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores seriós i, de fons, les instal·lacions de Mediaset

Telecinco rep una sorprenent proposta per contractar Antonio David Flores

Telecinco ha topat amb una oferta que faria que Antonio David Flores tornés a la cadena que el va acomiadar

Antonio David Flores està vetat a Telecinco des de fa anys, arran de ser acomiadat d'aquesta cadena per la docusèrie de la seva exdona, Rocío Carrasco. Des d'aleshores, no ha tornat a Mediaset i no para de carregar contra aquest grup i alguns dels seus col·laboradors al seu canal de YouTube.

Ara, no obstant això, hi ha qui pensa que Antonio David Flores podria tornar a ser contractat per la que va ser casa seva durant un temps. I és que a Telecinco se li ha proposat que fitxi novament el malagueny. En aquest cas, per donar suport al nou repte professional d'Olga Moreno, la mare de la seva filla petita.

Telecinco rep la proposta més inesperada sobre Antonio David Flores

Antonio David Flores, des que va ser acomiadat de Sálvame, no ha tornat a trepitjar cap plató de Telecinco. Encara més, se l'ha vetat de la cadena, per la qual cosa està absolutament prohibit parlar d'ell.

Tot i que hi ha qui ha vist la possibilitat que el malagueny pugui tornar a l'empresa per a la qual va treballar tants anys. En concret, a X —abans Twitter— hi ha qui ha ofert a Mediaset que l'incorpori a les seves files de nou. Seria perquè ell exercís com a defensor d'Olga a Supervivientes All Stars, ara que s'ha revelat que ella ha acceptat el repte de tornar a Hondures.

Aquesta oferta s'ha realitzat a l'esmentat grup de comunicació mitjançant un tuit. Aquest diu així: “Antonio David Flores es postula com a defensor de la seva esposa, Olga Moreno, a Supervivientes All Stars”.

Una proposició que ha generat un enorme enrenou en xarxes. Ha obert un debat sobre si seria una bona opció o no.

D'una banda, hi ha els internautes que opinen que la incorporació d'Antonio seria un encert. Exemples són comentaris com aquests: “Estaria bé. Quan no pogués venir ell, que ho faci la seva filla” i “Es veu vindre i plató, temps al temps”.

D'altra banda, la majoria rebutgen completament que Flores es posi novament davant de les càmeres. D'aquí venen missatges com aquests: “Això seria no tenir vergonya”, “Ja seria la traca”, “Una raó més per no veure el programa”, “Ja li agradaria a ell” i “Això és vergonyós. Mediaset cada dia fa més fàstic”.

Antonio David Flores esbufegant amb rostre de preocupació al plató de ‘Sálvame’
Antonio David Flores ha vist que s'ha format enrenou per la seva possible tornada a Telecinco | Mediaset

Antonio David Flores i les seves possibilitats de ser defensor d'Olga Moreno

Antonio David Flores no s'ha manifestat públicament sobre la seva possible tornada a Telecinco, però ¿seria possible? Mai no es pot dir que no, encara que és força complicat que aquesta es produeixi.

En efecte, és difícil que el pare de Rocío Flores sigui fitxat per defensar Olga per diversos motius. Primer, perquè està vetat a la cadena, amb qui ha litigat davant la justícia després del seu acomiadament.

Segon, perquè té molts detractors, cosa que podria provocar que Supervivientes All Stars patís el boicot d'aquests. I una mala audiència no és precisament el que ara necessita Mediaset.

Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno somrient i Antonio David Flores amb cara de ràbia
Que Antonio David Flores defensi el seu ex a 'Supervivientes All Stars' no sembla viable | España Diario

Tercer, perquè ell i Olga estan separats. Fins i tot, si és cert el que ha comentat Belén Esteban a Ni que fuéramos, estan tenint problemes per la custòdia de la seva filla. Vaja, que sembla que la seva relació actual no és precisament amistosa, segons la col·laboradora.

Quart, perquè Moreno sap que el seu pas anterior per Supervivientes es va veure marcat per la seva vida amb Antonio David i això li va provocar molts atacs. Per això, en aquest nou camí, no es vol veure una altra vegada sota l'ombra d'ell.

Per aquestes principals raons, tot fa indicar que Flores no estarà al plató de l'esmentat reality. Tot i això, qualsevol cosa és possible. Sobretot després de veure que s'ha aixecat el veto a Rosa Benito i que la cadena cada cop té menys aquest aire blanc que volia assolir.