Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Adara Molinero amb una imatge de Bosco Martínez-Bordiú

Bosco Martínez-Bordiú ja té data per a la seva trobada amb Adara Molinero a Telecinco

Bosco Martínez-Bordiú es retrobarà amb Adara Molinero a la nova edició de 'Supervivientes'

Bosco Martínez-Bordiú s'ha convertit en el darrer concursant confirmat de la nova edició de Supervivientes All Stars.

Sens dubte, una gran notícia que afectarà la seva ex, Adara Molinero, amb qui es retrobarà cara a cara al mateix lloc on es van enamorar.

Tot i que la seva relació durava tot just uns mesos, tots dos han donat a entendre que van acabar molt bé.

"No parlem cada dia, però Adara té el meu telèfon i està oberta la conversa", assegurava Bosco.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Bosco Martínez-Bordiú i Adara Molinero, cara a cara a 'Supervivientes' | Mediaset

De fet, en una de les seves últimes entrevistes, Bosco deixava molt clar que desitjava el millor a Adara Molinero. Tornarà a sorgir l'amor a Hondures?

La veritat és que aquesta nova edició promet molt i això que ni tan sols ha començat, ja que comptem amb fitxatges de la talla de Sofia Suescun i fins i tot Olga Moreno.

A més, també ressonen amb força noms com Rosa Benito, que en va guanyar l'edició i molts la volen veure posar-se a prova tants anys després.

Muntatge amb les imatges oficials de 'Supervivientes 2023' d'Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú
Bosco Martínez-Bordiú torna a Hondures | Mediaset, E-Noticies

De moment, Adara s'ha deixat veure molt emocionada i fins i tot tremolant davant d'aquesta nova gran oportunitat que se li ha presentat. Recordem que ella va quedar segona l'any passat i que era Bosco Martínez-Bordiú qui s'alçava amb la victòria.

Bosco Martínez-Bordiú es retroba amb Adara Molinero a Supervivientes

Això sí, ens regalaven un dels grans moments de Telecinco, amb un petó en plena final que ningú ha oblidat i que confirmava el que era un secret de domini públic.

"Estic tremolant", confessava Adara després de reaparèixer a plató amb Carlos Sobera. "És una nova oportunitat. Estic emocionadíssima i amb moltes ganes".

A més, prometia que ella continuaria sent com és, "amb la seva essència, amb les meves coses bones, amb les meves coses menys bones... Intentaré fer-ho tan bé com sigui possible".

Captura d'Adara Molinero com a confirmada de Supervivientes: All Stars
Adara Molinero, concursant confirmada de 'Supervivientes' | Mediaset

Un fitxatge que ha estat molt aplaudit pels espectadors. "Podrà agradar més o menys Adara, però és de les poques dones que ho donen tot en un reality", han defensat els fans.

"Ella sap què és, i que es deixa la pell, la vida i l'ànima cada vegada que participa en un", sostenen.

Mentre que, en el cas de Bosco Martínez-Bordiú, ell reapareixia fa poc molt ben acompanyat per una nova xicota. Encara que el jove preferia no posar-li nom, ja que feia entendre que preferia divertir-se i passar-ho bé.

"Estic feliç com una perdiu. És una amiga meva que es diu Aitana, aliada d'aquí fins a la mort. Imagina't, m'encanta", confessava molt il·lusionat.

Gràcies a Supervivientes, podrem comprovar per fi si Bosco i Adara van acabar la seva relació tan bé com pretenien fer-nos veure.