Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Rosa Villacastín al costat de Rocío Jurado i Rocío Carrasco amb rostres somrients

La curiosa anècdota de Rosa Villacastín amb Rocío Jurado que sorprendrà Rociíto

Com a motiu del seu retir del periodisme, Villacastín explica la curiosa història de la seva entrevista amb Rocío Jurado

Rosa Villacastín és notícia perquè ha revelat que ha decidit jubilar-se als 76 anys. És una periodista amb molts anys d'experiència que ha aconseguit entrevistar grans personalitats.

Per tancar la seva etapa a Diez Minutos, s'ha posat a l'altra banda de la taula a l'hora de fer una entrevista. Després de tantes, és la primera vegada que ha estat entrevistada.

"No m'agrada explicar de la meva vida, però tampoc amago res. La gent que al final fem el salt a la televisió ens hi acostumem, però és veritat que em sento més còmoda si soc jo la que entrevista", confessava.

La cridanera anècdota de l'entrevista que Rosa Villacastín va fer a Rocío Jurado

Durant la seva llarga carrera ha comptat amb una gran quantitat d'històries molt interessants. Una de les més destacables va ser la que va fer a Rocío Jurado.

La periodista ha revelat que es va haver de canviar de roba a mitjan entrevista amb la mítica cantant.

"Rocío Jurado em va fer treure el jersei, que era d'angora, perquè li feia al·lèrgia i es posava fatal, la pobra. Em vaig haver de canviar i posar-me una jaqueta de Chanel que em va donar ella", revelava.

Foto d'arxiu de Rocío Jurado feliç
L'anècdota de Rocío Jurado a l'entrevista amb Rosa Villacastín | Cedida

Cal destacar que Rocío Jurado era al·lèrgica als àcars. De fet, tenia prou cura amb la pols dels llocs on anava. Es comentava que fins i tot portava rotllos de plàstic als camerinos i hotels per protegir-se.

Aquesta revelació segur que sorprèn molt Rociíto. Segurament la recent empresària no s'imagina la seva mare prestant la jaqueta de Chanel en una situació com aquesta.

Rosa Villacastín sempre ha estat una defensora de la memòria de Rocío Jurado i de tota la seva família. Tot i això, al llarg dels anys, hem pogut veure com ha tingut les seves anades i tornades amb Rocío Carrasco.

Així va prendre la decisió del seu retir Rosa Villacastín

Als seus 76 anys, s'ha comentat diverses vegades sobre la seva retirada. Tot i això, va confessar que va prendre la decisió de la nit al dia.

"És una cosa que vaig decidir una nit de sobte, sense donar-hi més voltes. Ho vaig comentar al meu marit al matí i li va semblar fantàstic", descobria.

Rosa Villascantin sola
Rosa Villacastín deixa el periodisme als 76 anys | TVE

"Han estat seixanta anys treballant, així que crec que ja he complert. A més, soc de les que pensa que cal anar-se'n quan estàs bé, amb salut i amb ganes de fer moltes altres coses que no has fet. Em pesa no haver-los dedicat més temps als meus pares, però no podia, estava sempre al màxim de feina, perquè no he concebut la meva vida sense ella", afegia.

La relació de Rosa Villacastín amb els famosos que ha entrevistat

Al llarg de la seva carrera ha pogut entrevistar molts grans artistes. De fet, són tantes les trobades que ha tingut amb elles que fins i tot ha arribat a entaular una certa amistat amb algun.

Rosa sempre ha reconegut que li han agradat els personatges que “venen de molt a baix”. Destacant les trobades amb El Fary, Tony Leblanc o Isabel Allende.

Moltes de les persones que ha entrevistat pertanyen al món del cor. Amb molts guarda una especial relació i un gran afecte. Tot i això, ha volgut ressaltar dos per sobre de la resta: Isabel Preysler i Julio Iglesias.

Ara que la seva carrera ha arribat a la fi, ha recordat una entrevista que sempre ha volgut fer i no ha pogut. Rosa admira molt a Javier Bardem, però "sempre s'ha fet de pregar".

"No he pogut entrevistar a Javier Bardem. L'admiro moltíssim, vaig ser una gran amiga de la Pilar, la seva mare, i m'ha quedat l'espineta de no fer aquesta entrevista", sentenciava.