Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Diego Arrabal parlant amb un pol rosa dins del cotxe, Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafada del braç de Mayte Zaldívar seriosa amb un jersei blau i un document

Diego Arrabal té un document compromès sobre Mayte Zaldívar i Julián Muñoz

El paparazzi ha revelat a 'Y ahora Sonsoles' quina és la prova que pot afectar Julián Muñoz i Mayte Zaldívar

El casament secret entre MayteZaldívar i JuliánMuñoz segueix donant molt de què parlar. Amb el pas dels dies segueixen sortint a la llum diverses informacions sobre el famós enllaç.

Com sabem, la parella s'ha casat per segona vegada, tot i que aquest cop ha tingut molta polèmica. S'està especulant que la raó darrere aquest matrimoni podria ser perquè Mayte cobrés la pensió de viduïtat de Julián.

Un motiu de pes pel qual es desconfia de tot això és la relació que manté Mayte amb Fernando Marcos. No és que faci poc temps que estan junts, sinó que porten més de 20 anys. De fet, se'ls ha vist junts en una reunió d'amics pocs dies després del famós casament.

El document que podria comprometre Mayte Zaldívar i Julián Muñoz

DiegoArrabal és un reconegut paparazzi que sempre té informació de primera mà. Com no podia ser d'altra manera, ha intervingut en un programa de televisió per oferir una exclusiva sobre el tema.

El fotògraf ha aparegut a Y ahora Sonsoles a través d'una videotrucada. En la seva intervenció ha revelat que hi ha proves que Julián Muñoz i Mayte Zaldívar es van casar als jutjats de Màlaga.

Arrabal mateix va aclarir que es tracta d'unes fotografies del dia 30 de gener, mateix dia en què es va celebrar l'enllaç. Va voler aclarir que no són de l'acte del casament, sinó de moments després.

Segons ha indicat el fotògraf, la parella va anar a un bar al costat del jutjat on es van citar. De moment, no s'ha pogut aclarir si va ser abans o després de casar-se. Va ser en aquell lloc des d'on va partir tota aquesta informació.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau
Hi ha fotografies que podrien provar el casament entre Julián Muñoz i Mayte Zaldívar | Europa Press

Davant la revelació, la presentadora Sonsoles Ónega es preguntava quant podrien arribar a costar aquestes fotografies. "Aquí res no es fa gratis amb aquesta família", deia.

No obstant això, sembla que aquestes imatges no haurien estat preses per ells. Arrabal ha indicat que les fotografies "no pertanyen ni a Mayte, ni a Julián, ni a ningú de la seva família".

Per això tot sembla indicar que, com indiquen els col·laboradors del programa, són fotos de tercers. Alguna persona hauria fet les fotografies sense el coneixement de la parella.

Al programa van explicar que és qüestió de temps que els pròxims dies siguin venudes a algun mitjà de comunicació que vulgui donar l'exclusiva.

Diego Arrabal mateix ha explicat que això serà aviat. "A mi me les han ofert", revelava al programa de Sonsoles Ónega.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega parlant amb una brusa blanca, Diego Arrabal a casa seva parlant amb una camisa blanca i una imatge de Mayte Zaldívar amb ulleres de sol dins d'un cotxe el 28 de maig de 2024
Diego Arrabal revela quin és el document que pot comprometre Mayte Zaldívar i Julián Muñoz | Atresmedia

La presentadora li va preguntar pel preu que li han ofert per aconseguir-la. En canvi, el fotògraf va evadir el tema com va poder. "Encara no he entrat en aquestes coses, cal anar a poc a poc", deia mentre reia.

Es tracta d'un document molt important, d'un tema força candent. Per això no és estrany que el seu preu sigui prou elevat.

Caldrà estar pendents d'aquesta revelació d'imatges que sembla que veuran la llum els pròxims dies. A més, servirà per desfer una mica més tot l'assumpte del casament entre Julián Muñoz i Mayte Zaldívar.