Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Eva González amb els cabells recollits, llavis vermells i bufanda blanca i Lucía Rivera seriosa amb una cinta als cabells

La filla de Cayetano Rivera deixa en mal lloc a Eva González amb la seva confessió

Lucía Rivera reconeix que no ha tingut bona connexió amb altres persones que han format part de la vida del seu pare

Sempre s'ha dit que Eva González mai va arribar a quadrar amb Lucía Rivera, filla gran de Cayetano Rivera. A les darreres hores, s'han confirmat els rumors perquè la model ha donat una entrevista i ha fet una confessió interessant. Assegura que adora la nova parella de Cayetano i reconeix que no ha tingut bona connexió amb altres dones que han format part de la vida del torero.

"María i Kika són dues dones que encara sort que van arribar a la meva vida. Són dues dones tan meravelloses, de veritat. És que jo soc protectora i necessitava gent així perquè ens semblem molt, és genial", ha declarat.

Lucía Rivera seria amb una cinta negra recollint els cabells i un vestit negre amb botons vermells
Lucía Rivera ha parlat més clar que mai | Europa Press

Lucía Rivera està fent referència a María Cerqueira i a la seva filla Kika, amb totes dues gaudeix d'una amistat especial. Eva González no es va poder guanyar el cor de la noia, per això les seves últimes paraules estan carregades de significat. "Comptar amb gent amb qui et portes bé és millor que no tenir connexió i estic encantada amb elles dues".

Aquest “no tenir connexió” és una confessió que va dirigida a Eva González. Tot i això, la filla de Cayetano ha evitat donar el nom de la presentadora i de seguida ha desviat l'atenció parlant d'altres assumptes importants. El que sí que ha deixat clar és que passa un bon moment i que gaudeix d'una situació familiar estable.

Així va saber Lucía de l'agafada de Cayetano Rivera

Lucía ha parlat de l'estat de salut de Cayetano Rivera per tranquil·litzar tots aquells que hi estan preocupats. Recordem que el torero va tenir una acollida a la plaça de toros de Las Ventas el passat divendres 24.

Imatge d'Eva González seriosa
Eva González ha tornat a ser assenyalada | GTRES

"Em va agafar a Mallorca i m'he espantat molt, però Gràcies a Déu tot està bé, ell està bé dins del que és possible. Ja us hauria de dir ell més sobre més coses perquè jo no vull parlar, és la seva privadesa, l'important és que estigui bé, sa".

Lucía ha explicat el motiu pel qual prefereix no veure Cayetano torejar. "Li dono suport en tot, però ho passo molt malament, em dona molta ansietat i pànic". Tot i això, ha exalçat els esforços que fa per obtenir bons resultats durant totes les temporades taurines.

Cayetano Rivera torejant amb un vestit blau i negre
Cayetano Rivera ha tornat a torejar | Europa Press

"És molt valent, per mi massa, és una passió el que té, és la seva vida", comenta. Recordem que Cayetano seguirà amb la seva carrera, malgrat l'ensurt que es va endur a Madrid. De fet ja ha tornat a torejar.