Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Ana María Aldón somrient amb una brusa de talps, José Ortega Cano amb unes ulleres de sol i diners

L'economia d'Ana María Aldón després de divorciar-se de José Ortega Cano: increïble

El gran patrimoni d'Ana María Aldón a causa de la reeixida emprenedoria amb la seva botiga en línia de venda de roba

Ana María Aldón està passant un gran moment de la seva vida, tant personal com professional. La seva relació amb Eladio va perfectament. A més, el seu negoci com a dissenyadora està donant grans resultats.

Recentment, Ana María va fer una declaració pública que va deixar en mal lloc el seu exmarit, José Ortega Cano. Sembla que el torero no està complint amb les seves obligacions econòmiques que van pactar en signar el divorci. I ell es va defensar argumentant que havia estat un problema del banc.

La raó del creixement del patrimoni d'Ana María Aldón

Després del divorci, la gaditana va vendre un pis de 79 metres quadrats, valorat en 65.000 €. La seva intenció era utilitzar aquests diners per comprar-se la casa on actualment viu. Un habitatge ubicat a Guadalajara, en una zona que li encanta.

És un xalet de 230 metres quadrats, més 170 metres quadrats de jardí. El domicili és valorat en 250.000 €. Un espai que comparteix amb el seu fill Jose María i amb el seu promès Eladio.

Captura d'Ana María Aldón sorpresa a 'Fiesta'
Ana María va muntar un negoci després del divorci | Telecinco

Amb la compra d'aquesta casa s'ha especulat molt sobre el patrimoni d'Ana María Aldón. Sabem que no tenia gaire després del seu divorci amb Ortega Cano, però la cosa ha canviat.

Després de separar-se del torero, va deixar de banda la seva il·lusió per ser dissenyadora. Va decidir muntar un negoci relacionat, ja que sempre ha dit que té “una vocació consolidada pel món de la moda”.

Es va disposar a muntar una botiga en línia que se centra en la venda de roba. Ana María va reconèixer que els dissenys que ven no són seus. A més, ha explicat que el valor diferencial de la seva empresa és el tracte personalitzat al client.

Pel que sembla, és un negoci que li està anant força bé. Encara més, s'especula que l'empresa està tenint grans beneficis.

Plànol curt d'Ana María Aldón amb cara seriosa en un plató de Telecinco
Ana María Aldón triomfa amb la seva botiga en línia | Mediaset

La gaditana ja té experiència al món empresarial. El 2012 portava una fruiteria i el resultat va ser satisfactori.

Segons Lecturas, “té un patrimoni més modest però lliure de càrregues”. Pel que fa a la fortuna d'Ana María respecte a la d'Ortega Cano.

Ara bé, no és or tot el que lluu. L'empresària ha hagut de fer front a crítiques innombrables sobre el funcionament del seu negoci.

Un programa de televisió va fer una investigació exhaustiva sobre com era la botiga. Va concloure que els seus productes provenien de la Xina i que alguns productes estaven un 200 % més cars que el seu preu original.

Aquell va ser un moment dur per a Ana María Aldón. No obstant això, va aconseguir defensar-se i capgirar-ho. Finalment, ha aconseguit un negoci fiable i rendible.

El patrimoni de José Ortega Cano genera certs dubtes

Sembla que, després del divorci, s'ha girat la truita. A diferència de l'empresària gaditana, el torero passa per un mal moment econòmic.

José Ortega Cano amb rostre neutre, vestit blanc, corbata marró i ulleres de sol
José Ortega Cano podria estar en un mal moment econòmic | Europa Press

Com hem esmentat abans, sembla que no li ha passat la pensió per manutenció del fill que tenen en comú.

Tot això va obrir la veda a una investigació sobre els problemes econòmics del torero. N'és una prova les notificacions d'embargament que ha estat rebent ell els últims anys.

Recentment, José Ortega Cano ha tornat de la seva retirada per fer algunes corregudes. Cosa que ha donat peu a la hipòtesi que ha pogut tornar per solucionar la mala situació econòmica.