Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín d'Ubrique amb rostre somrient i María José Campanarioioo amb rostre seriós; tots dos tenen un emoji d'alarma al costat

Antena 3 destapa si María José Campanario s'ha divorciat en secret de Jesulín

María José Campanarioi s'ha sincerat com mai al programa de les tardes d'Atresmedia 'Y ahora Sonsoles'

María José Campanario  va arribar a la vida de Jesulín el 2001 i va aconseguir posar-la del revés. Sí, perquè el torero, que havia tingut una infinitat de relacions sentimentals, va decidir posar seny amb ella. Tant és així que es van acabar casant poc després.

Des d'aleshores fins ara, María José Campanario ha consolidat el seu matrimoni amb el torero, formant una família amb els tres fills que han tingut. No obstant això, de forma periòdica, apareixen rumors que indiquen que estan en crisi i trencaran la seva relació. I ara que aquests han tornat a cobrar actualitat, ella ha parlat clar i net: ha revelat si és cert que se n'ha separat en secret.

María José Campanario revela si ha existit divorci o no

María José Campanario, que comparteix amb Jesulín la seva afició pel futbol, es va casar amb ell el 2002, després de 15 mesos de festeig. Després de la relació controvertida amb Belén Esteban i els seus nombrosos esforços amorosos, va aconseguir enamorar-lo i fer que comencés una nova vida. Concretament, una etapa més tranquil·la i enfocada al seu matrimoni i a la família que han creat.

Ella en aquest temps ha intentat mantenir-se tan lluny com ha estat possible del focus mediàtic i evitar concedir exclusives. Només puntualment ha trencat aquestes màximes i ara n'ha estat una. Amb motiu del seu 46è aniversari ha parlat amb el programa d'Antena 3 Y ahora Sonsoles.

En aquest espai, María José s'ha sincerat com mai. Especialment, pel que fa a les xerrameques que indiquen que està en crisi amb Jesulín i fins i tot que s'han divorciat en secret. I per aclarir-ho no ha pogut ser més clara i contundent: viu feliç amb ell i estan millor que mai.

Campanario ha explicat en aquest sentit que el seu marit “em porta l'esmorzar cada dia al llit. Tots, i no només avui per ser el meu aniversari”. Així mateix, ha confessat que “estic feliç, em trobo en un moment de la meva vida especialment meravellós i ja era hora”.

“Ja tocava. Jo crec que ja m'ho mereixia”.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Sonsoles Ónega somrient amb una brusa blanca, una imatge de María José Campanarioioo amb un abric negre i una altra amb Jesulín d'Ubrique el 28 de maig de 2024
María José Campanario ha volgut aclarir totes les xerrameques sobre el seu matrimoni | Atresmedia

Sobre els rumors constants de separació, Campanario ha exposat que “la premsa no n'ha encertat cap. Hi ha vegades que he estat amb el meu marit al llit i escoltàvem que es deia que ell estava en aquell moment amb una altra. Aleshores, ens miràvem i feien broma amb això”.

Tot i això, no ha dubtat a reconèixer que “és veritat que hi va haver una crisi quan jo vaig decidir anar-me'n a estudiar, perquè no li va fer gràcia. I potser gent del seu entorn professional, que és força masclista, li escalfava el cap perquè jo no estudiés. A ell el que li passava és que no es volia quedar sol sense mi, ja està”.

“Però se li va passar i ho va entendre, que no és fàcil. Aquesta és una de les coses que m'agrada, que aprèn moltíssim i molt ràpidament, perquè és un home molt intel·ligent. I sap quan ha d'estar al costat de la dona, protegir, acompanyar i animar”.

Muntatge de dues fotos de Jesulín d'Ubrique i de María José Campanarioioo on apareixen junts, abraçats i feliços
María José Campanario ha deixat clar que està molt feliç al costat de Jesulín | Instagram, @mery_land_, catalunyadiari.com

Després d'això ha manifestat entre bromes: “Per tot això, no us el presto. Ni tampoc deixo que se'n vagi ja del meu costat”.

María José Campanario aborda uns altres temes importants

María José Campanario, a més de parlar del seu matrimoni amb Jesulín, ha respost unes altres qüestions igualment rellevants. Per exemple, ha explicat com es troba de la fibromiàlgia que pateix. En aquest sentit, ha admès “que em trobo bé, encara que tinc els meus dies dolents”.

Captura de María José Campanario parlant al plató de 'Sálvame'
María José Campanario també s'ha sincerat sobre la malaltia | Mediaset

Per si no n'hi hagués prou, tampoc ha evitat posar sobre la taula quina és la relació que ha tingut amb la premsa des que va arribar a la vida del seu marit. I María José ha estat contundent: “Està de moda parlar de la importància de la salut mental, però a mi no se'm va respectar en cap moment. Per suportar tot això treia forces de Jesús, encara sort que l'he tingut a ell i a la meva família”.