Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Carmen Tello seriosa, Curro Romero amb rostre neutre en vestit blau i una alarma

Carmen Tello deixa de dissimular i revela com es troba Curro Romero a l'hospital

La dona de l'extorero revela l'estat de salut del marit després d'uns quants dies ingressat per un accident domèstic

L'estat de salut de Curro Romero és certament preocupant. L'extorero va patir fa uns dies un accident domèstic que el va obligar a ser ingressat a l'Hospital Virgen Macarena de Sevilla.

Després d'uns quants dies ingressat, la preocupació per l'estat de Curro ha augmentat. Al principi semblava que era una cosa menor, però des de la seva entrada no hi ha hagut notícies sobre això. Aquest secretisme pel que fa al seu estat ha fet sonar totes les alarmes.

L'estat de Curro Romero a l'hospital després del seu accident domèstic

Després de diversos dies, la seva dona, Carmen Tello, ha parlat amb EuropaPress per informar sobre l'estat en què es troba Curro Romero.

"Ens van dir que res de fissures, que s'havia trencat el maluc i el que no entenien era com havia suportat tant. En realitat, va ser una ensopegada d'aquelles ximples. No ens va voler avisar perquè l'ajudéssim. Li agrada valdre's per si mateix i sobretot no molestar, que és el que fa sempre”.

Finalment, es va descartar la gravetat de l'accident. Tanmateix, encara que no fos una cosa greu, es tractava d'una lesió per la qual hauria de passar pel quiròfan. La veritat és que estranyava molt que encara no ho hagués fet.

Carmen Tello parlant amb una camisa rosa davant un micròfon vermell
Carmen Tello aclareix els dubtes de l'estat de salut de Curro Romero | Europa Press

"Com que estava amb coagulants per al cor, van decidir endarrerir l'operació, que serà aquest dimecres. Li van fer moltes proves i tota la resta està en ordre", explicava després.

Per això Curro Romero ha passat els últims dies ingressat a l'hospital, a l'espera que el poguessin operar. Carmen Tello va comentar que ha estat “avorrit”, encara que ha ajudat una mica que el visitessin alguns amics i familiars.

També va aportar que, finalment, seria aquest mateix dimecres quan tindria lloc la intervenció. Una operació que s'ha fet a primera hora del matí, però, de moment, no es tenen notícies.

La dona de l'extorero s'ha mostrat una mica inquieta per l'operació. "Sempre hi ha una preocupació, però bé, espero que tot surti bé".

Els detalls de l'accident que va tenir Curro Romero

L'incident va passar divendres passat, quan Curro va acabar d'esmorzar, va ensopegar i va caure a terra. Una caiguda que en principi no semblava res. De fet no li va donar importància, ja que pensava que només havia estat el cop.

No obstant això, amb el transcurs dels dies aquest dolor es va incrementar. Tant de malestar tenia que arribava a ser insuportable, motiu pel qual va acabar anant a l'hospital.

Primer pla de Curro Romero parlant amb un vestit marró davant d'un micròfon vermell
Curro Romero, ingressat diversos dies a l'hospital per un accident domèstic | Europa Press

"Deia que no era res, que seria una fissura i que s'arreglaria sola. M'explicava que quan estava assegut li feia menys mal i que podia aguantar", explicava Carmen Tello.

La dona del torero està acostumada a veure'l amb dolors a causa de la seva llarga carrera al món del toreig. Per això, va decidir fer-li cas quan li va explicar que no era greu.

"Dissabte va aguantar, però diumenge em vaig posar seriosa i li vaig dir: «Marxem ara mateix a l'hospital, tant si vols com si no». I li faria molt de mal, perquè em va fer cas", explicava.