Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la portada de 'Ni que anéssim', Belén Esteban seria mirant de banda amb un abric negre i Olga Moreno seria amb una caçadora texana

Amenacen Belén Esteban per això que ha fet amb Olga Moreno a 'Ni que fuéramos'

Belén Esteban ha fet un comentari sobre Olga Moreno que ha provocat l'enuig dels fans de la sevillana

Belén Esteban és una de les col·laboradores habituals de Ni que fuéramos, programa hereu de Sálvame. Cada tarda hi aborda, juntament amb els seus companys, els temes de màxima actualitat en matèria de televisió i premsa rosa. Per aquest motiu, ara ha tractat l'última hora d'Olga Moreno: el seu presumpte fitxatge per a Supervivientes All Stars.

Belén Esteban ha aprofitat aquest possible contracte per posar sobre la taula un problema que la sevillana està tenint a la seva vida personal i que està relacionat amb la seva filla. Això ha portat l'enuig de nombrosos fans de l'exdona d'Antonio David. Tant és així que algun d'ells fins i tot ha arribat a amenaçar-la de fer alguna cosa concreta a partir d'ara.

Belén Esteban opina a Ni que fuéramos sobre l'última hora d'Olga Moreno

Belén Esteban ha hagut d'abordar a l'últim programa de Ni que fuéramos el nou pas professional que ha fet Olga Moreno. I és que, pel que sembla, ha acceptat, igual que Sofía Suescun i Adara, convertir-se en concursant de Supervivientes All Stars.

Davant d'aquesta informació, l'ex de Jesulín ha decidit donar la seva opinió. Ha manifestat: “Jo vull donar l'enhorabona a Olga i a Agustín Etienne (el seu representant i parella)”.

Captura de 'Ni que anéssim' amb Belén Esteban amb els ulls tancats i una brusa blanca i Olga Moreno al carrer amb ulleres de sol, un abric marró i micròfons davant el 28 de maig de 2024
Belén Esteban ha tret a la llum una situació desconeguda d'Olga | Canal Quickie

Tot i això, Belén en aquest punt ha aprofitat l'ocasió per treure a la llum un revés que està tenint Moreno amb la seva filla, Lola. Les seves paraules exactes han estat aquestes: “M'agradaria que ella expliqués què està passant amb Antonio David i els problemes que tenen per aquesta persona que tenen en comú”.

“Ella va deixar de parlar amb mi i no en sé el perquè. Perquè jo, quan va passar allò que va passar amb el seu ex i ella era a Supervivientes, vaig dir que Olga ho havia fet molt bé. Jo l'he estimada molt, però em va deixar de parlar; encara més, em va enviar un missatge que no era per a mi”.

A això ha afegit: “Ara entenc tantes respostes teves i de part del teu representant. Només desitjo que siguis Olga, la persona que ets i no la que ens va enganyar amb una família feliç, amb tots els problemes que tu sabies que hi havia”.

Belén Esteban aconsegueix enutjar els seguidors d'Olga, que acaben llançant-li advertències

Belén Esteban, en parlar de la vida personal d'Olga i, concretament, dels problemes que afecten Lola, ha encès els fans de Moreno i també d'Antonio David. Per això les xarxes s'han omplert de missatges atacant-la sense pietat. I fins i tot amenaçant-la de fer el mateix que ha fet ella.

Un exemple és aquest tuit: “La pròxima vegada que parlis de la filla d'Olga, parlem tot Twitter de la teva, a veure si et mola. Que si no són fills mediàtics, no se'n parla; i, si són nens, encara menys. Pallassa”.

Però és que n'hi ha més contra Belén: “Aquesta destrossa de dona que parli de la seva filla, no d'una menor”, “Que parli de la seva merd*, que en té molta. Els altres no vendran els fills com ella va fer amb la seva” i “No sé qui s'entesta a mantenir aquesta dona a la tele. Per la seva angoixa i mala educació mai no se li ha de donar lloc als mitjans”.

Això sí, Esteban també ha aconseguit que alguns espectadors de Ni que fuéramos aprofitin les seves paraules per esclatar contra el fitxatge d'Olga Moreno. Han deixat clar el seu desacord amb comentaris com aquests: “Quin fàstic”, “Aquesta tiparraca taparà sempre el penes”, i “És una covarda. No tindrà valor per explicar res del seu exmarit”.