Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Almudena Cid amb una foto rodona de Sergio Peris-Mencheta a l'esquerra

Almudena Cid explica tota la veritat sobre l'estat de salut de Sergio Peris-Mencheta

Almudena Cid ha estat molt sincera sobre la situació que està travessant el seu amic, que pateix leucèmia

Almudena Cid, des que es va retirar del món de l'esport, ha apostat per treballar com a actriu. Aquesta tasca li ha permès i li permet conèixer grans companys, que acaben convertint-se en amics. Aquest seria el cas de Sergio Peris-Mencheta.

Almudena Cid ha anat a una estrena televisiva. En ell se li ha preguntat pel citat actor, que s'acaba de sotmetre a un trasplantament de medul·la per la leucèmia que pateix. I ella no ha dubtat a revelar com es troba aquest, conegut pels seus papers en sèries com Isabel.

Almudena Cid revela la situació en què està Sergio Peris-Mencheta

Almudena Cid va fer una gran amistat amb Sergio quan van coincidir treballant a l'obra de teatre Ladies football club. Des d'aleshores la mantenen, per la qual cosa es va emportar una enorme garrotada quan ell va comunicar el mes de gener passat que pateix leucèmia. Malaltia per la qual està rebent tractament als Estats Units i que l'ha portat a sotmetre's aquesta setmana a un trasplantament de medul·la.

Post de Sergio Peris-Mencheta a Instagram seriós amb les mans dins d'un abric negre l'1 d'abril de 2024
Almudena Cid va veure Sergio Peris-Mencheta anunciar públicament la seva malaltia | Instagram, @perismencheta

Trasplantament abans del qual l'actor d'Al salir de clase ha viscut un moment molt emotiu. Mitjançant videotrucada s'ha reunit amb fins a 140 amics i familiars, que han volgut desitjar-li el millor.

L'exdona de Christian Gálvez ha estat una de les persones que ha volgut enviar-li energia positiva, ja que li té molt d'afecte. Per aquest motiu, no ha dubtat a respondre a la premsa, a l'estrena de la sèrie Bardot, sobre l'estat d'ell.

En concret, Almudena ha explicat: “L'estimem molt i desitgem que surti d'aquest procés, perquè al final és això un procés. Crec que sent l'afecte de moltíssima gent, i no només d'Espanya, de tota la gent amb qui ha estat en contacte. I amb què s'ha desenvolupat professionalment en altres països”.

“Ell és molt fort, ve del rugbi, sap què és aguantar els cops. I també sap reciclar tot el que ha anat experimentant a la vida per ser millor. Està en un moment de molt d'amor i de molta llum al voltant i això és el que sent”.

Imatge d'Almudena Cid durant l'estrena d'una pel·lícula a Madrid
Almudena Cid ha explicat com està Sergio | Europapress

Cid, de la mateixa manera, ha exposat sobre Peris-Mencheta que “estem en contacte i sé que sent el suport i l'empenta. Això sí, després, la travessia d'aquest túnel la passa ell i només ell sap què està passant. Sap que hi ha molta gent corejant-lo i dient-li que el túnel hi és, però també la sortida i que ja arriba”.

L'última hora de l'amic d'Almudena Cid

Almudena Cid sap que Sergio ja ha rebut el trasplantament i des de llavors, com és lògic, ell no ha pogut comunicar públicament com es troba. L'última notícia que tenim sobre l'actor l'ha donat la seva parella, la també actriu Marta Solaz.

La seva noia ha pujat fa unes hores a les seves stories una imatge de Sergio al llit d'hospital on es pot veure que ella sosté una cosa molt especial. A la mà porta una pedra amb forma de cor en què es llegeix: “Ser jo”. Al costat de la instantània ha escrit dues frases més: “Tot en marxa” i “I love you”.

Muntatge de Marta Solaz animant Sergio Peris-Mencheta
La darrera foto sobre Sergio l'ha compartida la seva parella | Redes sociales, catalunyadiari.com

D'aquesta manera, ha deixat clar que segueix al costat de l'actor en tot moment, acompanyant-lo a l'habitació d'hospital. Habitació que, com ell va mostrar abans de passar per quiròfan, havia decorat amb fotografies i dibuixos que li havien regalat els seus fills per afrontar aquesta intervenció. I aquesta, com va indicar, l'assumia amb Marta, “ben proveïts, mentalment, físicament i amorosament per al descens, que diuen que és dur i perillós”.