Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge d'Alonso Caparrós somrient amb un jersei negre, Terelu Campos seria amb un abric negre i una ambulància

Alonso Caparrós s'atreveix a posar nom al problema de salut de Terelu Campos

Alonso Caparrós ha volgut tancar les especulacions sobre la seva companya explicant realment el que li passa

Alonso Caparrós està treballant actualment a Espejo Público, després de la cancel·lació definitiva de Sálvame. En concret, participa en la secció del cor i allí ha donat informació de primera mà d'un personatge molt conegut. Ni més ni menys que de Terelu Campos.

Alonso Caparrós sap que els rumors sobre el delicat estat de salut de la seva excompanya estan generant alarma. Per aquest motiu, ha volgut tancar-los explicant realment què li passa.

Alonso Caparrós revela què li passa a Terelu Campos

Alonso Caparrós aborda a Espejo Público, juntament amb els seus companys, els temes de la premsa rosa que més interès estan generant. Per aquest motiu, ara ha hagut de tractar la preocupació que hi ha per l'estat de salut de Terelu Campos. I és que aquesta fa dies que no publica res a les seves xarxes i tampoc no acudeix als programes on treballa.

Captura de Terelu Campos enfadada a D Cor
Terelu Campos no passa pel seu millor moment | RTVE

Aquesta circumstància ha comportat que sorgeixin rumors de tota mena sobre la germana de Carmen Borrego. I aquestes especulacions van a més, per això la inquietud sobre què li passa ha començat a ser molt gran. La raó és que hi ha amics i companys que l'han trucat i no els ha agafat el telèfon.

Alonso, que va viure fa anys un idil·li amb Terelu i que ha treballat a Sálvame, ha volgut acabar amb els rumors. I el que ha fet ha estat posar-se en contacte amb la Campos perquè aquesta li expliqués de primera mà què li passa.

Un cop ha aconseguit la informació, Caparrós ha decidit explicar-la al programa d'Antena 3 per aclarir la seva situació. Per això, ha procedit a llegir el missatge de text que li ha enviat. El missatge diu així: “Hola, Alonso, estic bé”. “Només que tinc un edema a les cordes vocals que m'estic tractant. Espero que tu, bé”.

Captura del programa 'Sàlvame' del dijous 11 de maig
Alonso Caparrós va ser parella de Terelu Campos, així com el seu company a 'Sálvame' | Telecinco

D'aquesta manera, Alonso Caparrós ja ha descobert què passa a Campos. La seva desaparició mediàtica i el seu silenci es deu a un edema, anomenat edema de Reinke, que provoca una inflamació de la laringe. És un problema de salut que, fonamentalment, pateixen les persones que fumen i que comporta certa dificultat a l'hora de parlar.

Per tant, l'amiga d'Alonso està a casa, recuperant-se i seguint les pautes mèdiques per acabar amb aquest contratemps. Això sí, no és la primera vegada que el pateix. Ja que l'any 2022 ja es va veure obligada a estar de baixa per la mateixa dolència.

Captura d''Mirall Publico' amb Alonso Caparrós parlant amb camisa blanca i una imatge de Terelu Campos amb un jersei negre el 28 de maig de 2024
Alonso Caparrós ha revelat per fi què li passa a la presentadora | Atresmedia

Per això, Susana Griso i altres col·laboradors del matinal li han enviat un missatge d'afecte i un consell a la mare d'Alejandra Rubio. Aquest no ha estat altre que deixar el tabac com més aviat millor.

Alonso Caparrós coneix la mala ratxa de Terelu Campos

Alonso Caparrós és conscient que aquest revés de salut és un problema més que se suma a la mala ratxa que travessa Terelu des de fa temps. I tot perquè, després de la cancel·lació de Sálvame, va patir la mort de la seva mare, María Teresa.

A tot això cal sumar-hi els problemes econòmics que sembla que té la seva família i els conflictes de la seva germana amb el seu fill. Sense oblidar tampoc un altre contratemps de salut recent. Sí, perquè fa un parell de mesos va haver de ser ingressada a l'hospital, on va estar uns quants dies per culpa d'una pneumònia.