Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Enrique Ponce somrient en vestit rosa i Ana Soria somrient

Enrique Ponce, més feliç que mai, confirma una notícia clau sobre Ana Soria

Enrique Ponce i Ana Soria reapareixen després dels rumors que han sortit sobre un possible casament a l'estiu del 2025

Enrique Ponce està en un gran moment de la seva vida. Fa poques setmanes que va tornar a torejar en la que serà la seva darrera temporada. El comiat serà a la plaça de toros de València, el mes d'octubre que ve.

Qui estarà acompanyant-lo i recolzant-lo en un dia tan especial és la seva parella AnaSoria. Cosa que ja va fer el mes de maig passat, en la reaparició del torero a Nimes, França. La parella ja fa quatre anys que està junta i la relació no pot anar millor.

És una de les parelles més mediàtiques per a la crònica social d'aquest país. En els darrers dies, s'ha comentat molt sobre un possible casament de la parella per a l'estiu del 2025.

La primera aparició d'Enrique Ponce i Ana Soria després dels rumors d'un possible matrimoni

Hi havia molta expectació durant els darrers dies per conèixer les declaracions de la parella després que es revelés aquesta notícia.

Finalment, ha estat a la terminal de l'aeroport d'Adolfo Suárez Madrid-Barajas després de l'arribada a Espanya. Moment en què EuropaPress va aprofitar l'ocasió per preguntar-li sobre com porten la relació i sobre els rumors de casament.

Enrique Ponce i Ana Soria semblaven una mica apressats mentre caminaven per la terminal. Cap dels dos es va parar a parlar amb els mitjans, però tampoc no van ser gaire extensos en les seves paraules.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce i Ana Soria reapareixen després dels rumors de casament | GTRES

La realitat és que l'únic que mig va dir alguna paraula va ser el torero. Va respondre diverses vegades que la relació entre ells marxa en bon camí. "Estem bé, molt bé", declarava.

A més, va assegurar que “està molt content”, per com estan sortint les coses a la seva vida professional. I "amb ganes que surti tot bé", pel que fa a les pròximes cites.

D'altra banda, Ana Soria no es va voler pronunciar sobre res del que se li va preguntar. Això sí, se la va veure, en tot moment, molt enganxada al seu xicot.

Sobre els rumors de casament que han sortit els darrers dies. Enrique no va voler oferir una resposta clara sobre aquest tema.

Tot i això, podem deduir una mica del silenci que va guardar davant la pregunta. El torero no va voler desmentir res sobre aquests rumors, per la qual cosa es podria pensar que no són infundats.

Tot i que no donessin grans declaracions, tots dos es van mostrar molt respectuosos davant de la premsa. Agraint més d'una vegada les vostres preguntes i la vostra atenció.

Les anteriors declaracions d'Ana Soria sobre els rumors de casament

Fa uns dies, Ana Soria es va aturar a parlar amb els mitjans a la sortida de la plaça de toros de Nimes sobre el possible casament el 2025. Va assegurar que els mitjans de comunicació estan "molt equivocats".

Primer pla d'Ana Soria amb rostre neutre al carrer
Ana Soria desmenteix els rumors sobre un possible casament el 2025 | Europa Press

"Jo de la meva vida... ja tant no puc explicar-vos. Espero que ho entengueu, però, bé, moltes gràcies per... Estem molt feliços, molt contents, però no us donaré detalls de la nostra vida privada, i tant no. No m'agrada gens parlar, però entenc la vostra feina i avui l'ocasió s'ho mereix, sí", explicava a Europa Press.

Una ocasió que també va aprofitar per posar fi als rumors d'una possible mala relació entre els seus pares i Enrique Ponce. "Són un equip, els meus pares l'entimen molt a Enrique i Enrique als meus pares, és clar que sí", revelava.