Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda amb una creu ratllada, retallada d'Àngel Crist i emoji de sorpresa

El possible motiu de l'adeu de Sandra Barneda: el seu incident amb Ángel Cristo

Mediaset compta amb diversos motius pels quals ha acabat amb 'Así es la vida', presentat per Sandra Barneda

Mediaset es troba en un procés de canvis en tota la programació. Un moviment que va començar arran de l'emissió del documental de Rocío Carrasco.

Després d'això es va formar un gran enrenou mediàtic que va acabar perjudicant la cadena. Tot això va motivar un canvi en la direcció de Mediaset España, nomenant Borja Prado com a nou president.

Aquest va intentar fer canvis dràstics a la programació de Telecinco. Un d'ells va ser força notable, la fi de Sálvame  després de 14 anys en emissió.

Tanmateix, després d'un temps intentant millorar les audiències de la cadena, ha dimitit perquè no ha pogut aconseguir-ho.

Al seu lloc ha arribat Cristina Garmendia. La seva primera mesura és intentar remodelar les tardes de Telecinco. Fins ara és un espai ocupat per Así es la vida, presentat per Sandra Barneda; i TardeAR d'Ana Rosa Quintana.

Mediaset acaba amb Así es la vida, programa presentat per Sandra Barneda

Tot semblava indicar que seria el programa de Sandra Barneda el que podria ser eliminat de la graella televisiva, i així ha sigut. Principalment, la causa seria els nivells tan baixos d'audiència. Ara bé, els últims esdeveniments de la presentadora han pogut dinamitar-ho tot.

Fa uns dies, va sortir el tema d'Ángel Cristo i la seva polèmica cinta vermella a debat a Así es la vida. La presentadora va fer unes declaracions que han causat un gran enrenou.

"Si us plau. La cinta vermella és el símbol d'Ángel Cristo en el seu pas per Supervivientes. Ja ha passat en altres edicions que algun concursant que ha portat algun símbol de qualsevol cosa i la resta l'ha rebut amb això", explicava.

Captura de Sandra Barneda al plató de Supervivientes: Connexió Hondures
Mediaset acaba amb 'Así es la vida', programa presentat per Sandra Barneda | Mediaset

"Una altra cosa són les associacions que faci i les intencions que Ángel Cristo tingués o no, però, si us plau, que el rebin amb la banda vermella és per això", afegia Sandra Barneda.

Aquestes paraules no han agradat gens als directius de Mediaset. Anteriorment, van quedar que ja no tractarien més aquest tipus de temes. A més, les declaracions de la presentadora han fet entendre que s'ha posicionat del costat d'Ángel Cristo.

María Patiño critica les declaracions de Sandra Barneda sobre Ángel Cristo

Sobre això s'ha pronunciat la presentadora de Ni que fuéramos. Aquesta creu que Sandra Barneda no ha estat prou contundent amb aquests comentaris.

"Sandra Barneda és una professional que admiro i és una persona implicada a lluitar a favor dels drets de les dones, per la qual cosa em crida l'atenció que no pugui condemnar unes paraules que no tenen cap mena de justificació. Ha de ser una cosa molt dura per a Sandra", declarava a Quickie.

Primer plànol de María Patiño presentant Socialité a Telecinco aquest diumenge 5 de novembre
María Patiño jutja les declaracions de Sandra Barneda sobre Ángel Cristo | Mediaset

Kiko Matamoros va anar una mica més enllà, assegurant que l'actitud de la presentadora està condicionada. "La gent ha de saber que la productora responsable del programa de Sandra Barneda és la mateixa productora de Supervivientes. Per tant, ells no atacaran el seu propi producte", explicava.

El nou programa de Telecinco que pot substituir Así es la vida de Sandra Barneda

Mediaset ja s'està movent per tancar un nou programa que substitueixi Así es la Vida a les tardes de Telecinco.

El Plural ha revelat que la cadena ja ha encarregat a la productora Boomerang TV un talk show per incorporar-lo a la seva programació. És un format de testimonis i visites de persones anònimes. Un espai semblant a aquell d'El diario de Patricia al seu dia.

Tot i que també guarda semblança amb Y ahora Sonsoles, el programa que capta l'audiència de les tardes i amb què volen competir.