Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Aurah Ruiz amb les mans a la cara, el logotip de Telecinco i un megàfon

La situació d'Aurah Ruiz preocupa molts: què està passant

Aurah Ruiz es troba en un moment complicat, en què es troba al disparador d'alguns dels seus companys

Aurah Ruiz és una de les concursants de Supervivientes que més protagonisme ha tingut des de començament d'edició. I és que ha fet algunes confessions personals, també ha patit algun accident durant les proves i fins i tot ha robat menjar. Per si no n'hi hagués prou, ha viscut discussions serioses amb altres participants i, a més, ha patit una nominació directa aquesta setmana.

Ara, Aurah Ruiz té preocupats els seus fans. Sí, perquè han vist que és al disparador d'alguns companys, que volen que sigui ella qui deixi el reality aquesta nit. I, en conèixer aquesta opinió, la canària ha reaccionat de manera irada.

Captura d'Aurah Ruiz en una gran bronca a Supervivientes
Aurah Ruiz és una de les protagonistes de l'edició | Mediaset

Aurah Ruiz és a la corda fluixa en aquest moment de Supervivientes

Aurah Ruiz, que aquests dies ha explicat detalls de la seva vida íntima amb Jesé, va ser nominada de manera directa per l'organització. Tot pel conflicte viscut amb Ángel, després del qual aquest va ser expulsat per haver-se saltat les normes.

En concret, avui, després de la salvació de Gorka, es juga l'expulsió amb Marieta i Kiko Jiménez. I la veritat és que els altres pensen que serà ella qui dirà adeu al concurs.

La canària ha vist que el primer a deixar clar que ella serà l'expulsada ha estat Torres. Ho ha confessat en el grup: “Crec que serà Aurah qui se'n va, encara que no és qui vull que marxi”. I Arkano i Gorka han opinat el mateix.

Captura de 'Supervivientes' amb Rubén Torres i Arkano parlant asseguts a la sorra
Aurah Ruiz ha vist que alguns supervivents pensen que avui ella serà l'eliminada | Mediaset

Vaja, que tenen clar que d'aquí a unes hores es trauran Ruiz com a rival. Pensen que ella és la següent que abandonarà Hondures i, per tant, que es quedarà fora de la final. Això té preocupats els seus seguidors, ja que creuen que aquells la tenen al punt de mira i fins i tot que poden tenir raó.

Aurah Ruiz reacciona als comentaris dels seus companys

Aurah Ruiz s'ha quedat perplexa quan ha vist que diversos participants de Supervivientes suposen que serà ella l'eliminada aquesta nit. Encara més, s'ha sentit molesta i no ha dubtat a expressar-ho: “Guau, em volen tots fora, al carrer. Però que quedi clar que m'he salvat de deu nominacions”.

“Doncs res, senyors. Els meus companys em volen fora i em veuen menys forta que tots els altres”. Comentari davant el qual Gorka ha reaccionat: “No t'equivoquis, jo no et veig menys forta”.

Tanmateix, Aurah ha continuat mostrant el seu costat combatiu i ha esclatat contra l'opinió dels seus veïns d'illa. Així, ha exposat: “Prefereixo arribar a la final nominada i que el públic em salvi, abans que no haver estat nominada i colar-me a la final sense saber que el públic realment em volia dins”.

Captura de 'Supervivientes' amb Aurah Ruiz, Kiko Jiménez, Pedro García Aguado i Marieta parlant al mar
Aurah Ruiz s'ha enfadat amb l'opinió d'alguns concursants sobre el seu futur | Mediaset

La dona de Jesé Rodríguez s'ha sentit tan dolguda que després ha continuat parlant de l'opinió d'aquells que creuen que se'n va. Dins la mar ha abordat l'assumpte amb Kiko, Marieta i Pedro. I aquest, en conèixer els fets, no s'ha quedat callat: “I no valoren que els espectadors t'han salvat deu vegades?”.

A això Aurah ha afegit: “És que després d'haver estat tantes vegades nominada, és increïble que ni confiïn en el criteri del públic. Sembla que ells m'estan fent fora i no confien en els moviments que han fet els espectadors amb mi fins avui. I a sobre Arkano diu que me'n vagi jo i és un fals, perquè porta tota l'edició amb mi”.

“Ara no me'n vull anar, em faria molta ràbia que es quedessin els mobles aquí. Ara, les últimes setmanes, és quan estan fent els moviments, però en els tres mesos alguns no han fet res i són aquí”.

Caldrà esperar aquesta nit per veure si la canària és l'expulsada o no. Això sí, en el cas que ho fos, cal recordar que tindrà una oportunitat més per continuar al concurs. És clar, perquè s'haurà de sotmetre a una votació del públic, que haurà de triar entre ella i Blanca perquè una continuï endavant.