Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Sofia Suescun somrient i, de fons, el plató de 'Supervivientes'; al costat, una imatge difuminada amb interrogants

La bomba de Sofía Suescun: es canvia la cara abans de 'Supervivientes All Stars'

Sofía Suescun ja es prepara per al viatge a Hondures, i s'ha sotmès a un tractament de cura de la pell

Supervivientes: All Stars està a punt de començar. El nou format del concurs de Telecinco reunirà els guanyadors d'antics programes en una edició inèdita.

Es parla que començarà després del tancament de Supervivientes 2024, que està arribant al final. De moment, només han estat confirmats de manera oficial dos noms dels concursants. I la primera va ser Sofía Suescun, que no va trigar a acceptar tornar a participar en aquesta edició tan especial.

Sofía Suescun es cuida abans de marxar a Hondures

La xicota de Kiko Jiménez ha acudit fa uns dies a un centre d'estètica per fer-se una sèrie de cures a la pell. És habitual que els concursants del reality es facin aquest tipus de tractament abans de viatjar a l'illa. En aquest cas concret, Sofía Suescun ha decidit fer-se un retoc als pòmuls, on tenia un complex que ella mateixa ha confessat.

Muntatge de fotos de Sofia Suescun amb els ulls tancats sent sotmesa a un tractament estètic
Sofía Suescun es prepara per tornar a Hondures | Instagram, @sofia_suescun, catalunyadiari.com

“Posada a punt per a Supervivientes. Vaig venir a @inout.barcelona per fer-me aquest tractament facial amb moltíssim glow. Durant el procés em vaig sentir com en un núvol, si podeu provar-ho, us ho recomano. Vaig anar amb una cara i me'n vaig venir amb una altra”, escrivia a les seves xarxes.

“La doctora em va corregir un enfonsament que tenia a la zona del pòmul amb àcid hialurònic i la veritat que estic molt contenta amb el resultat. Mil gràcies, equipàs!”, afegia.

No obstant això, aquest no és l'únic retoc que s'ha fet la influencer. S'ha fet una neteja i hidratació de la pell. Cosa que li ha deixat la cara lliure d'impureses.

Més tard, es va sotmetre a un mètode basat en escuma netejadora i aigua salina per higienitzar la pell. Justament després, va rebre un massatge i li van fer un píling facial. Per acabar, va rebre un tractament amb radiofreqüència per accelerar la producció de col·lagen.

El més cridaner del vídeo que ha publicat ha estat veure-la amb una cúpula amb llum ultraviolada que li cobria la cara. Aquest és un mètode que es coneix com a 'fototeràpia'. Consisteix a millorar els signes de l'envelliment o els prevé en cas que no hagin aparegut.

Sens dubte, aquests tractaments li vindran molt bé per arribar a la platja. Com sabem, durant l'estada a illa passen moltes setmanes sense dutxar-se amb aigua dolça.

A més, s'exposen al sol durant tot el dia a temperatures altes. Aquestes coses fan malbé la pell, motiu pel qual és millor preparar-se abans d'exposar-se a una cosa així.

Muntatge de fotos de Sofia Suescun amb els ulls tancats sent sotmesa a un tractament estètic
Sofía Suescun, a punt per volar a Hondures | Instagram, @sofia_suescun, catalunyadiari.com

Sofía Suescun, preparada per a Supervivientes: All Stars

La nova edició inèdita del concurs està a punt de començar. Sofía Suescun ha estat la primera a confirmar la seva participació. La segona concursant serà Adara Molinero. De moment, Telecinco no ha pronunciat cap nom més, però s'espera que ho faci els pròxims dies.

Sofía Suescun va guanyar Supervivientes 2018, i va aconseguir tornar a Espanya amb els 200.000 € del premi. Però és que la influencer ja va guanyar Gran Hermano el 2016, demostrant que té talent per guanyar tota mena de concursos.

A més, en aquest nou camí a l'illa hondurenya compta amb un gran estat físic. Sofía Suescun s'ha preparat físicament per posar-se a to i poder superar totes les proves que li plantegi el programa.