Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb el rostre d'Isa Pantoja i el de la seva mare biològica, Roxana Luque

La inesperada reacció d'Isa Pantoja en sentir el nom de la seva veritable mare

Isa Pantoja escapa corrents a les preguntes sobre l'arribada de la seva mare biològica, Roxana Luque, a Espanya

Roxana Luque, la mare biològica d'IsaPantoja, va arribar a Espanya fa uns dies. La peruana aterrava a Madrid amb aparent nerviosisme, però esperançada per poder trobar-se amb la seva filla.

Es mostrava tan decidida amb aquest acostament, que no va descartar presentar-se a Cantora. Si no pogués tancar una trobada amb la seva filla, va explicar que no dubtaria a demanar-li ajuda a IsabelPantoja.

Roxana Luque pràcticament no coneix la seva filla. Això és perquè va decidir donar-la en adopció a la famosa cantant quan només tenia un any. I és que va confessar que, per a ella, conèixer la seva filla és “el seu somni més gran”.

En arribar, va revelar que té molta il·lusió en què es produeixi la trobada i té “moltes expectatives” perquè es pugui dur a terme. La peruana ha participat en programes de la televisió espanyola diverses vegades durant els últims anys. En aquests ha mostrat el seu interès per venir a Espanya a conèixer Isa Pantoja, però mai no ho havia fet fins ara.

Roxana Luque parlant amb una dessuadora negra davant un micròfon vermell
Roxana Luque continua esperant poder conèixer Isa Pantoja | Europa Press

Tot i això, des del primer moment, no estava clar si aquesta trobada s'acabaria produint. La influencer ha deixat clar en moltes ocasions que no tenia necessitat de conèixer-la. Per ella, la seva mare sempre ha estat Isabel Pantoja, que és la persona que l'ha criat.

Roxana Luque ja fa uns quants dies que està en territori espanyol i no hi ha constància que el cara a cara s'hagi produït. El més curiós és el silenci que s'està guardant des de l'entorn d'Isa Pantoja. Encara que recentment es va caçar la seva parella, Asraf Beno, no va voler fer cap declaració sobre el tema.

Isa Pantoja té una curiosa reacció quan li pregunten per Roxana Luque

Isa Pantoja no s'ha deixat veure des que Roxana Luque va trepitjar territori espanyol. I és un moment que s'esperava amb molta expectació per part de la premsa rosa. Tot i que finalment, ja s'ha donat.

Recentment, se l'ha pogut veure molt a prop de casa seva. Isa Pantoja va baixar del taxi i es va decidir a caminar fins a la porta del seu domicili.

Tot i això, no ha donat cap mena de declaració davant els mitjans de comunicació que l'esperaven. Només han creuat mirades amb ells en el moment en què baixava del vehicle.

Captura d'Isa Pantoja caminant pel carrer
Isa Pantoja fuig en sentir parlar de Roxana Luque | Europa Press

Immediatament, els va donar l'esquena i va emprendre el camí cap al portal de casa seva. Tot i això, en aquest moment, s'ha produït una escena d'allò més curiosa. Els periodistes li van preguntar què pensava sobre l'arribada de la seva mare biològica a Espanya.

Isa Pantoja, només sentir el nom de Roxana Luque, va començar a córrer fins a deixar enrere els periodistes, que no van poder seguir-li el pas. Per si no havia quedat clar fins ara, Isa Pantoja aclara els rumors i no vol ni sentir a parlar d'una possible trobada entre ella i la seva mare biològica.

Veurem que passa en els pròxims dies. De moment, Roxana Luque segueix a Espanya a l'espera de què es pugui veure amb la seva filla. Malgrat que tot indica que la possibilitat que es coneguin sembla cada vegada més improbable.

Mentre espera, no es descarta que la veneçolana acudeixi a algun programa de televisió per parlar de la situació.