Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Ylenia Padilla amb rostre somrient i María Patiño amb rostre neutre, al costat, el logotip de 'Ni que fuéramos Shhh'

Ylenia Padilla podria tornar a la televisió gràcies a la decisió de María Patiño

Ylenia Padilla estaria més a prop de tornar a posar-se davant de les càmeres després de les polèmiques del seu passat

Ylenia Padilla va ser durant anys una de les cares més conegudes i significatives de Telecinco. I és que, quan no estava concursant en un reality, treballava com a col·laboradora en diversos programes de la cadena. Tot i això, ja fa un temps que està absolutament allunyada de la televisió, ja que s'ha vist embolicada en serioses polèmiques.

Ara, però, Ylenia Padilla és més a prop de tornar a posar-se davant de les càmeres. Sí, perquè el seu nom és un dels que sonen per a visitar Ni que fuéramos. El motiu és que la presentadora d'aquest programa, María Patiño, i la seva cúpula han decidit donar una segona oportunitat a una famosa.

Ylenia Padilla sona amb força per estar al costat de María Patiño

Ylenia Padilla va saltar a la fama l'any 2012 en participar en el famós reality Gandia Shore. Allí va destacar per sobre dels seus companys, per la qual cosa ràpidament va ser fitxada per Telecinco. Arran d'això, va començar a aparèixer a Sálvame, al Deluxe i fins i tot es va convertir en concursant de GH VIP i GH Duo.

Ylenia Padilla amb rostre neutre i el cap tort
Ylenia Padilla va ser, fa anys, una cara imprescindible a Telecinco | MTV

I aquí no va quedar tot, ja que l'alacantina també va ser col·laboradora de Viva la vida. Al mateix temps que va tenir projectes a la ràdio, va ser presentadora d'un programa a Mtmad i va provar sort amb la música.

Malgrat tota la seva trajectòria televisiva, fa temps que no es posa davant de les càmeres. Tot i que podria tornar a fer-ho dilluns que ve. Sí, perquè Ni que fuéramos, presentat per María Patiño, vol donar una segona oportunitat a una famosa i el seu nom ha sonat amb força.

En concret, aquest format ha mostrat un vídeo per anunciar aquesta novetat i ha fet pensar en Ylenia. I és que en ell es diu: “Encara que el passat hagi estat un infern, no es pot canviar, però sí que es pot denunciar. Tots mereixem una segona oportunitat”.

Els col·laboradors i espectadors, només visionar aquestes imatges, han pensat en Padilla. Han cregut que ella podria haver acceptat parlar per al programa i explicar la veritat sobre la seva vida i els seus anys allunyada del món de la premsa rosa.

Això sí, no és l'única famosa que se'ls ha vingut al cap. També han cregut que aquesta segona oportunitat podria ser per a Terelu Campos i, fins i tot, per a la mateixa Marta Riesco.

Ylenia Padilla: les seves polèmiques passades que poden ser una llosa per tornar a Ni que fuéramos

Ylenia Padilla cobra força per xarxes com la possible visitant de Ni que fuéramos. És clar, perquè, a més d'haver tingut molt de pes a Telecinco, va mantenir una gran amistat amb Belén Esteban. Una relació que desconeixem si continua existint o no avui dia.

Però no és menys cert que hi ha una sèrie de situacions que dificulten que pugui ser ella la que rebrà una segona oportunitat. En efecte, la més notable és que en els darrers anys s'ha vist envoltada de controvèrsies molt dures. I potser al format de Patiño no li interessa veure's en el disparador per donar cabuda a l'alacantina.