Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb María Patiño amb la imatge de Marta Riesco a la seva entrevista

La impactant reacció de María Patiño en descobrir què està passant amb Marta Riesco

María Patiño, impactada davant l'entrevista que concedirà Marta Riesco dilluns a 'Ni que fuéramos'

María Patiño ha reaccionat impactada davant la reaparició estel·lar de Marta Riesco. L'ex d'Antonio David concedirà la seva primera entrevista a Ni que fuéramos durant el salt a TEN dilluns.

D'aquesta manera, el programa s'estrena per la porta gran i amb una gran bomba. Un fet que coincideix just amb la tornada d'Olga Moreno a Supervivientes.

Així, la gran pregunta que molts es fan ara és si Telecinco per fi trencarà el veto que havia imposat tant a Riesco com a Antonio David Flores.

Captura de María Patiño reaccionant a l'entrevista de Marta Riesco
María Patiño reacciona a l'entrevista de Marta Riesco | Canal Quickie

En el cas d'Olga s'ha complert, per la qual cosa tampoc no sorprendria. De la mateixa manera, cal destacar que Marta Riesco no té bona relació amb els col·laboradors de Ni que fuéramos.

Just per això, s'entén la reacció que ha tingut María Patiño, que no s'ho creia i es quedava sense paraules. La presentadora admet que és una autèntica bomba, per tot el que pot explicar, però tot i això ha deixat clar que la seva relació amb ella mai ha estat bona.

"Puc dir el que penso? A mi no em sorprèn que estigui aquí i precisament amb nosaltres", ha comentat Patiño força impactada. "No em sorprèn res de res. Ella és llesta, molt llesta", assegura.

María Patiño reacciona al retorn de Marta Riesco

Val a dir que són més de tres hores d'entrevista. "Ara entenc totes les arestes, i si jo us expliqués...", ha advertit.

És més, Patiño no sembla tenir gaires ganes de trobar-se amb Riesco. "Quan he pogut, he evitat creuar-m'hi", ha destacat.

I Belén Esteban apuntava que tant ella com María Patiño havien "viscut coses amb aquesta persona".

De fet, cal recordar que Belén i Marta van estar a punt d'arribar a les mans en una ocasió.

Foto de l'Instagram de Marta Riesco de quan era reportera al programa d'Ana Rosa, al carrer amb micròfon cobrint algun succés
Marta Riesco torna a la televisió | Instagram, @marta.riesco

Enmig de l'enrenou que es va generar amb Antonio David, la seva parella, Marta Riesco, també es veia esquitxada per l'escàndol. Tant és així que des de Sálvame no van dubtar a atacar-la.

Una cosa que Riesco no perdona i davant de la qual es va sentir molt humiliada per certs comentaris que van fer sobre ella al programa. I és que arribava a acusar-los d'assetjament entre moltes altres coses.

Tot indica que és Telecinco la cadena que ha de tenir més por sobre aquest esdeveniment, sobretot perquè a Marta no li ha tremolat mai el pols a l'hora de parlar.

Tot i això, sembla que Marta Riesco està disposada a deixar enrere el passat. I, així, busca una segona oportunitat, tal com apunten en l'avenç que hem pogut veure de Ni que fuéramos.