Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Sofia Suescun amb rostre somrient i, al costat, una imatge de Maite Galdeano i Rubén Torres a 'Supervivientes'

Sofia Suescun fa una proposta al seu ‘nou pare’ després de veure'l amb Maite Galdeano

Sofia Suescun s'ha sincerat sobre el nou suposat idil·li entre la seva mare, Maite Galdeano, i Rubén Torres

Sofia Suescun s'ha pronunciat obertament sobre el nou suposat romanç que podria haver sorgit entre Maite Galdeano i Rubén Torres. En aquest sentit, la influencer comenta obertament si li agradaria que Torres fos el seu “nou pare”. Encara més, no ha dubtat a fer-li una proposta molt temptadora que els uniria com a família.

Per la seva banda, sembla que dona el vistiplau a aquest nou interès romàntic de la seva mare. Cal destacar que en els últims dies tant Kiko Jiménez, gendre de Maite Galdeano, com el mateix Rubén Torres, han fet broma sobre la possibilitat que ell la conquistés.

Encara més, Torres proposava obertament una cita a Maite. Cosa que l'organització de Supervivientes s'ha pres molt seriosament. Tant, que Galdeano ha posat rumb a Hondures per conèixer-lo i tenir per fi aquesta trobada tan especial.

Captura de Sofia Suescun parlant amb els reporters
Sofia Suescun opina sobre l'idil·li entre Maite Galdeano i Rubén Torres | Europa Press

Tot i això, aquesta visita de la mare de Sofia Suescun també ha creat polèmica. Sobretot perquè molts no veuen just que, després de tantes setmanes concursant, el jove no tingui la visita d'un familiar.

Tot i això, Sofia es mostra encantada i està desitjant que Rubén Torres formi part de la seva família. “Seria genial. Ell m'encanta, em sembla molt bon noi, m'agrada molt. Estic desitjant veure'ls junts”, assenyalava sobre això.

Sofia Suescun opina sobre el ‘nou idil·li’ de Maite Galdeano

A més, li llançava una interessant proposta, i és que fa temps la televisiva confessava que a casa seva cuinaven les paelles despullats. Així, estaria desitjant que Rubén vagi a casa a provar aquesta experiència.

“Jo estic desitjant que arribi aquest moment, imagina't el que pot sortir d'aquí”, ha comentat entre rialles.

Pel que fa a l'esperadíssima trobada de la parella, Rubén no donava crèdit en conèixer per fi la mare de Sofia Suescun. I és que van decidir fer-li una broma en què Galdeano es feia passar per una massatgista aprofitant que Torres no sabia com era ella físicament.

Plànol mitjà de Maite Galdeando fent un massatge a un concursant de 'Supervivientes'
Maite Galdeano sorprèn Rubén Torres | Mediaset

“Et solucionarem el problema de la contractura de l'esquena”, li comunicaven. I, a continuació, Maite Galdeano entrava a escena.

Una ocasió en què la mare de Sofia Suescun va aprofitar per fer-li un bon repàs al bomber de cap a peus. “Els turmells els tens ben posats, hi ha una mica de retenció de líquid, es nota que fas molts esforços”, comentava davant d'una audiència que no donava crèdit.

Poc després, un error de Jorge Javier Vázquez descobria tota la situació i Rubén Torres per fi s'adonava de qui tenia realment al davant.

Muntatge de Maite Galdeano somrient mirant de banda amb un vestit daurat i negre i Rubén Torres somrient amb uns cascos al coll, una dessuadora grisa i una motxilla a l'esquena
Maite Galdeano per fi s'ha trobat amb Rubén Torres | catalunyadiari.com, Europa Press

“M'han parlat molt bé de tu”, li ha dit entre rialles a la Maite i també força sorprès. Aquí, tots dos s'abraçaven i mostraven una gran complicitat gairebé des del principi.

Tant, que Maite Galdeano no dubtava a aixecar-se la samarreta per ensenyar-li el biquini i presumir del seu cos en forma.