Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós i, al costat, una imatge de María Patiño amb rostre de sorpresa

Filtren dades de Marta Riesco que posen en perill el seu contracte a ‘Ni que fuéramos’

Surten a la llum unes declaracions que Marta Riesco va fer contra la productora i els col·laboradors de 'Sálvame'

Ni que fuéramos, el programa emès per Quickie en diferents plataformes en línia, arriba per fi a la televisió. En els darrers dies, es va anunciar que el format d'èxit arribarà a TEN. L'estrena serà dilluns que ve, 3 de juny, a les 15.45 hores.

Un inici que comptarà amb una entrevista en exclusiva a Marta Riesco. De fet, ja ha estat gravada, dura prop de tres hores i des del programa han assegurat que “revolucionarà la premsa del cor”. Així ho anunciava la productora Fabricantes Studio a X.

Aquesta vinculació ha donat molt de què parlar. I tot perquè la relació entre Marta Riesco i l'antiga productora, La Fábrica de la Tele, era nefasta. Encara més, durant la seva primera etapa amb ells, van acabar acomiadant-la perquè la relació era insostenible.

Per tot això crida molt l'atenció que, després de tot, hagin tornat a treballar junts. La mateixa productora escrivia a les seves xarxes que es tracta d'una “segona oportunitat”.

“No ho sabia ningú. Demano disculpes perquè no ho he explicat. Ha estat un pas molt segur, necessitava fer-ho, necessito explicar la meva història, no he esquivat cap pregunta. Han estat tres hores d'entrevista, com han dit. Ha estat una catarsi per a mi, ha estat una teràpia”, explicava ella a les seves xarxes.

Marta Riesco podria no aparèixer a Ni que fuéramos

Tot i que l'anunci ha sortit fa tot just unes hores, hi ha una informació d'última hora que pot posar en perill la seva incorporació.

Després de l'anunci, Marta Riesco ha esborrat de les seves xarxes socials una sèrie de declaracions que va fer sobre la productora quan encara treballava amb ells. Concretament, és un vídeo i diversos escrits de Marta els que han tornat a veure la llum. Hi fa unes fortes acusacions cap als productors de La Fàbrica de la Tele.

Les acusacions no anaven dirigides només als productors, també abocava crítiques sobre María Patiño i alguns col·laboradors de Sálvame. Aquesta mala relació va tornar a exposar-se durant l'anunci de l'entrevista a Ni que fuéramos. Ja que tant la presentadora com alguns col·laboradors van mostrar el seu rebuig al parlar de Marta Riesco.

Per posar en situació, en aquell moment, Marta Riesco treballava com a reportera a Sálvame. Tot i això, no es trobava a gust amb la seva situació laboral i va assegurar que la productora li estava fent assetjament laboral. A les seves xarxes va explicar que la increpaven, se'n reien, la provocaven i li feien la vida impossible.

“Han demanat el meu acomiadament, han publicat el meu número de telèfon a les xarxes, m'han insultat, s'han ficat amb els meus defectes físics. M'estan maltractant mediàticament fins a uns límits insospitats”, va exposar en el seu dia.

Marta Riesco somrient en una oficina de Telecinco
Les antigues acusacions de Marta Riesco, a la llum | Instagram, @marta.riesco

Encara més, el tema va arribar a tal gravetat que Marta Riesco va arribar a etiquetar la policia per denunciar el que li estaven fent. Tot i que no va tenir cap efecte.

De fet, va revelar que estava tan malament que estava patint forts atacs d'ansietat. Una situació tan delicada que la va obligar a posar-se en mans d'un tractament psiquiàtric. La situació la turmentava tant que va haver de començar a prendre antidepressius per pal·liar el patiment.

Després de conèixer-se tot això, caldrà estar pendents de les possibles decisions de la productora. És molt probable que la revelació d'aquestes importants acusacions que Marta Riesco va fer contra ells pugui tenir conseqüències.